Producătorii Among Us au distribuit schița celei mai recente hărți din joc – Airship

Autor: Vlad Ionescu | 17.04.2021
Producătorii Among Us au distribuit schița celei mai recente hărți din joc - Airship
Foto: InnerSloth

O postare pe Twitter a studioului InnerSloth, dezvoltatorul jocului Among Us, oferă fanilor o privire din interior asupra procesului de proiectare din spatele cele mai recente hărți introduse în joc: Airship. Deși Among Us a fost lansat în anul 2018, popularitatea jocului a crescut foarte mult în perioada pandemiei, atunci când toată lumea era în lockdown general. Deși nu este cea mai apreciată hartă a titlului, Airship rămâne o hartă foarte bine realizată.

Astfel, echipa de dezvoltare din spatele jocului indie multiplayer Among Us a împărtășit recent schițele noii hărți. Among Us, care însărcinează jucătorilor cu misiunea de a repara, în mod cooperative, o navă spațială deteriorată, evitând în același timp impostorii ucigași controlați de alți jucători, a devenit foarte apreciat de gamerii din întreaga lume.

La sfârșitul lunii trecute, studioul InnerSloth a adăugat jocului această nouă hartă: Airship. Spre deosebire de harta obișnuită cu nava spațială a jocului, acest Airship (dirijabil) îi plasează pe jucători pe un vas roșu aprins, care se ridică chiar deasupra norilor. Noua hartă a adus noi sarcini, pe care colegii de echipaj trebuie să le îndeplinească pentru a repara nava și a obține victoria, precum și noi pălării și skin-uri ce pot fi deblocate. InnerSloth a detaliat, de asemenea, câteva dintre planurile de viitor pentru joc, inclusiv renovarea stilului artistic simplist, precum și adăugarea de lobby-uri mai mari.

Dezvoltatorii au postat schița pe Twitter

InnerSloth a distribuit recent, prin intermediul Twitter, o serie de schițe de la proiectarea noii hărți din Among Us. Aceste schițe încep simplu și devin, treptat, mai complexe, până când nivelul apare așa cum îl regăsiți în joc astăzi.

Sursa: ScreenRant.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News