Blizzard Entertainment a ținut să păcălească jucătorii de Overwatch de 1 aprilie

Autor: Vlad Ionescu | 03.04.2021
Blizzard Entertainment a ținut să păcălească jucătorii de Overwatch de 1 aprilie
Foto: Blizzard Entertainment

1 aprilie este recunoscută de toată lumea drept „ziua farselor”. Producătorii celor mai apreciate titluri nu s-au lăsat mai prejos, oferindu-le utilizatorilor o serie amuzantă de modificări. Astfel, Blizzard a sărbătorit în Overwatch cu un patch ce afectează toți eroii, fiind aplicate buff-uri, over-the-top, nerfs și schimbări.

Astfel, odată cu noul patch, personaje precum Symmetra, Hanzo și Sombra au obținut update-uri întregi care schimbă fundamental modul în care aceștia se comportă. Aceste modificări sunt aplicate mai întâi în Regiunea de testare publică (PTR), fie în modul experimental. De obicei, modul experimental oferă jucătorilor șansa de a încerca alternative la jocul clasic Overwatch. De exemplu, aici echipa de dezvoltatori a implementat o serie „Triple Damage” pentru Overwatch, limitând numărul de jucători în rolul Tank la unul. În schimb, fiecare erou Tank a câștigat abilități suplimentare. În martie, Liga Overwatch a găzduit un turneu, pe parcursul căruia profesioniștii au testat unele dintre schimbările ciudate într-un cadru competitiv.

Ce update amuzant a introdus Blizzard

Cea mai mare schimbare a actualizării a fost pentru personajul Daune Mei. Conform notelor ce acompaniază acest update de Overwatch, dimensiunea ei a fost mărită cu 15% pentru a putea juca rolul de Tank. De asemenea, HP-ul a fost îmbunătățit și a atins valori de până la 400.

Deși DPS-ul lui Bastion este considerat ușor de contracarat, Blizzard a răspuns prin scăderea dimensiunii sale cu 15%. De asemenea, schimbările permit ca Reaper, Zenyatta și Sigma să zboare prin cer. Abilitatea Scatter Arrow a lui Hanzo este înlocuită de o nouă versiune, Storm Arrow, care acum poate ricoșa din pereți.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News