Call of Duty Warzone sărbătorește depășirea pragului de 100 de milioane de utilizatori

Autor: Vlad Ionescu | 23.04.2021
Call of Duty Warzone sărbătorește depășirea pragului de 100 de milioane de utilizatori

Jocul Call of Duty: Warzone se bucură de o popularitate crescută în rândul gamerilor, jocul devenind unul dintre cele mai apreciate titluri de tip Battle Royale. Nu o spunem doar noi, o demonstrează cifrele prezentate de către Activision. Conform publisher-ului, Warzone a depășit cifra de 100 de milioane de utilizatori unici, această bornă fiind atinsă la mai puțin de o săptămână după ce un joc similar, Apex Legends, a reușit această performanță.

Și faptul că jocul este disponibil în mod gratuit a fost unul dintre avantajele ce i-au conferit lui Call of Duty: Warzone o asemenea popularitate. De asemenea, titlul lansat în primăvara anul trecut, le-a oferit gamerilor suficient conținut interesant, pregătindu-se de intrarea în cel de-al treilea sezon. Deși Activision publică foarte rar statistici de acest gen, compania a prezentat, printr-un videoclip postat pe Twitter, succes pe care titlul îl are în scena jocurilor video. Încă din luna octombrie a anului trecut, Warzone fusese deja descărcat de peste 80 de milioane de ori.

CoD Warzone este unul dintre cele mai urmărite jocuri pe Twitch

De asemenea, jocul a reușit să mențină o prezența puternică pe platformele de streaming de tipul Twitch, fiind al cincilea cel mai popular titlu de pe platformă, potrivit statisticilor oferite de Twitchmetrics. Cu o medie de 105.000 spectatori, Call of Duty: Warzone a atins un maximum de 319.000 de spectatori în ultimele 30 de zile.

De asemenea, se pare că fanilor seriei Call of Duty li se pregătesc noi surprize în cursul acestui an. Zvonurile susțin că jocul Call of Duty din acest an va fi dezvoltat de Sledgehammer Games, va reveni în cel de-al doilea Război Mondial și va fi intitulat Call of Duty WW2: Vanguard.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News