Call of Duty: Warzone introduce radiații în diferite zone ale hărții

Autor: Vlad Ionescu | 17.04.2021
Call of Duty: Warzone introduce radiații în diferite zone ale hărții
Foto: Activision

Odată cu sfârșitul sezonului 2 din Call of Duty: Warzone, două secțiuni din harta Verdansk, Ship Wreck și Prison, sunt acum contaminate cu radiații, ceea ce le face imposibil de parcurs fără o mască de gaze. Jucătorii iradiați care aparțin echipelor sunt transformați în zombie înainte de a fi aruncați înapoi pe hartă.

Studioul Raven Software a introdus o tematică apocaliptică în Warzone Sezonul 2 și harta Verdansk. Infecțiile cu zombies s-au răspândit pe hartă, iar rachetele au fost văzute zburând și lovind prematur zonele de joc. Pe 15 aprilie, Raven a lansat o actualizare, aceasta reprezentând, cel mai probabil, ultimul update pe care acest sezon îl va primi.

Două zone de pe hartă sunt acum pline de radiații!

Porțiunile Ship Wreck și Prison arată acum simboluri de radiații roșii peste locațiile lor de pe harta jocului. Accesarea uneia dintre ele fără mască va provoca treptat daune până când un jucător moare, iar jucătorii solo sunt trimiși în Gulag în loc să devină zombies. Măștile împotriva gazelor trebuie îndepărtate de pe corpurile moarte și nu au o eficiență de durată, așa că majoritatea jucătorilor vor dori să evite complet zonele contaminate, cu excepția cazului în care explorează.

Între timp, o postare oficială pe blogul Call of Duty aduce un avertisment major pentru zona barajului Gora, extinzând aria infecției cu zombies.

După terminarea sezonului 2, se așteaptă ca jocul să treacă la o versiune din 1980 a Verdansk pentru sezonul 3, aducându-l pe aceeși cu tematica din Call of Duty: Black Ops Cold War. Deși noua hartă va rămâne familiară pentru jucătorii actuali, se zvonește că va avea multe modificări și adăugiri, cum ar fi o mină subterană.

Sursa: Dexerto.com, Jack Frags Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News