Ce oferă Patch-ul 11.13 pentru League of Legends

Autor: Vlad Ionescu | 17.06.2021
Ce oferă Patch-ul 11.13 pentru League of Legends
Foto: Riot Games

Printr-o postare realizată pe Twitter, producătorii celebrului League of Legends au detaliat modificările aduse odată cu introducerea patch-ului 11.13. Aceste actualizări vor aduce schimbări la sistemele de mobilitate, cât și reglarea unor articole din joc. Deși zvonuri despre acest patch circulă pe Internet de câteva săptămâni, abia ieri au fost dezvlăluite în totalitate cele mai importante detalii despre această actualizare.

În patch-ul 11.13, obiecte precum Galeforce, Lich Bane, Black Cleaver, Dead Man’s Plate, Nimbus Cloak, Cosmic Drive și Shurelya’s Battlesong vor primi modificări direct în joc. De asemenea, Prowler’s Claw va avea un timp de cooldown crescut de la 60 la 90 de secunde în noul patch.

Eroul care primește cele mai multe actualizări este Stridebreaker, cu o revizie aproape completă.

Deși unele obiecte sunt eliminate odată cu patch-ul 11.13, câteva primesc îmbunătățiri. Everfrost, Luden’s Tempest și Liandry’s Anguish vor avea toate costurile reduse cu 200 aur atunci când patch-ul va fi activ pe servere. Pe lângă seria de schimbări care apare la elementele aflate deja în joc, Riot introduce și două elementele noi în League of Legends: Hullbreaker și Anathema’s Chains.

Patch-ul 11.13 este disponibil pentru testare în Liga PBE și va fi introdus în LoL pe data de 23 iunie, conform programului de patch-uri postat de Riot Games.

Sursa: MOBAlytics.gg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News