Lista celor mai puternice obiecte ale noului sezon din League of Legends

Autor: Vlad Ionescu | 18.11.2020
Lista celor mai puternice obiecte ale noului sezon din League of Legends

Cum noul sezon din League of Legends este pe cale să înceapă, jucătorii încep să studieze noile obiecte adăugate în acest mod al jocului, precum și abilitățile pe care acestea le oferă. Cum era de așteptat, unele obiective și super puteri sunt superioare în ceea ce privește forța și puterea, acestea fiind totuși mai greu de utilizat. Fie că preferați eroul Assassin, ADC sau Tank, cu siguranță veți găsi un obiect preferat în noua colecție din LoL.

Immortal Shieldbow

Primul obiect adăugat în noul sezon al jocului, Immortal Shieldbow, este o unealtă foarte eficientă și puternică, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. Folosit cel mai bine pentru AD Carry, acest obiect este excelent pentru supraviețuirea împotriva unui atac din partea unui asasin, sau chiar a unui combo din partea ADC-support duo. Când jucătorul primește un damage mai mare de 70%, acest obiect protejează personajul cu un scut range de 250-750 viață, timp de trei secunde. Mai apoi, acest scurt-arc oferă utilizatorului șansa de a riposta, viața eroului fiind restabilită foarte rapid, în timp ce arcul atacă adversarii foarte precis și eficient.

Eclipse

Similar cu unealta de mai sus, Eclipse este un obiect cu o abilitate unică în League of Legends. Efectul numit Ever Rising Moon se activează în momentul în care utilizatorul folosește un campion cu două atacuri sau abilități diferite, reușind să îi scadă adversarului un procent de 6% din viața pe care o are. În plus, pentru două secunde, utilizatorul primește și un procent de 15% bonus pentru viteză maximă și un scut defensiv. Acest scut poate salva jucătorul dintr-un atac rapid, sau chiar dintr-o luptă de echipă 5vs5.

SunFire Agies

Pentru jucătorii ce preferă modul Tank, SunFire Agies este unul dintre cele mai puternice obiecte ale acestui sezon. Pe scurt, această unealtă le oferă jucătorilor o tonă de viața și armură, utilizatorii fiind protejați foarte mult timp într-o luptă. Ce face acest Aegis atât de special este efectul de Immolate asupra adversarilor, minionilor, cât și al monștrilor. În momentul în care este activat, Aegis va oferi un damage magic între 12-30, plus 1% bonus. În momentul în care abilitatea este pe sfârșit, baza acestuia se transformă într-o bombă explozivă ce oferă damage tuturor adversarilor din zonă.

Duskblade of Draktharr

Duskblade of Draktharr este unealtă perfectă pentru un Assassin din LoL. Pe lângă puterea îmbunătățita de damage și încetinirea atacurilor adverse, utilizatorii primesc și abilitatea de a deveni invizibili timp de 1,5 secunde, în cazul în care un campion pe care l-au atacat recent este omorât.

Sursa: League of Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News