Concurs Go4games: 100 beta keys pentru Heroes of the Storm

Autor: Liviu - Andrei Mihai | 10.02.2015
Concurs Go4games: 100 beta keys pentru Heroes of the Storm

Lume, lume, poftiţi la Heroes of the Storm! Go4games pune la bătaie fix 100 beta keys pentru mult aşteptatul joc al celor de la Blizzard.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu adresa de mail folosind formularul de mai jos. Cei mai rapizi vor primi pe adresa cu care s-au înscris un mail cu un beta key pentru Heroes of the Storm. 5 zile, 20 de beta keys pe zi, primii 20 înscrişi după postarea anunţului pe site vor fi fericiţi.

Nu îţi ascundem că preţul pe care trebuie să-l plăteşti este să ne urmăreşti şi de acum înainte, drept pentru care vei primi newsletter-ul Go4games. Nu îţi face griji, dacă chiar eşti pasionat de gaming, va merita. Iar dacă vrei un beta key pentru Heroes of the Storm înseamnă că eşti.

Un singur sfat îţi dăm: pentru a avea şanse să fii printre primii 20 de participanţi ai unei zile şi a primi un beta key, urmăreşte-ne pe Facebook. Acolo vom posta anunţul imediat ce este publicat pe site. Dacă te mişti repede, ai şanse mari să printre primii. A, da! Acelaşi lucru e valabil şi pentru Twitter şi Google+.

Cam asta ar fi. Succes!

Regulament concurs.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News