Dead By Daylight primește o nouă serie de actualizări

Autor: Vlad Ionescu | 08.04.2021
Dead By Daylight primește o nouă serie de actualizări

Popularul titlu multiplayer cu tematică horror Dead by Daylight a primit un nou update, ce aduce conținut nou, dar și o serie de funcții ce îmbunătățesc accesibilitatea jocului. Astfel, update-ul 2.17 pentru Dead by Daylight a introdus în joc un nou ucigaș, The Trickster, precum și un nou spraviețuitor, Yun-Jin Lee, ambii fiind jucabili.

În privința modificărilor ce țin de accesiblitatea jocului, au fost adăugate moduri dedicate jucătorilor ce suferă de daltonism și nu pot deosebi anumite culori, un mare pas pentru integrarea în comunitate a utilizatorilor cu dizabilități.

Accesibilitatea jocurilor video pentru această categorie de fani este un subiect abordat nu numai de producătorii lui Dead by Daylight, ci în industria divertismentului digital în ansamblu. Titluri recente precum The Last of Us Part II și Marvel’s Spider-Man au fost lansate cu o mulțime de opțiuni ce permit jucătorilor cu dizabilități să se acomodeze mai ușor cu aceste jocuri, stabilind astfel noi etaloane în acest sens.

Producătorii modifică o parte dintre funcțiile jocului

De asemenea, următoarea versiune de test a jocului va schimba modul în care supraviețuitorii se luptă pentru a se elibera din cârlige. În prezent, este folosit un sistem de QTE (Quick Time Event) ce presupune apăsarea repetată și rapidă a unui buton. Odată cu noile modificări anunțate pe pagina de Twitter, acest sistem va fi înlocuit cu un alt QTE, ce presupune apăsarea unui singur buton într-un anumit interval.

Singura altă secțiune care necesită apăsarea rapidă și repetată a unui buton rămâne atunci când, din postura de supraviețuitor, sunteți răpit și purtat de ucigaș.

Dead by Daylight este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Android și iOS.

Sursa: Attack of the Fanboy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News