Electronic Arts investighează bug-ul vehiculului Trident din Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 06.04.2021
Electronic Arts investighează bug-ul vehiculului Trident din Apex Legends

Deși este unul dintre cele mai apreciate jocuri online la ora actuală, Apex Legends se confrută și cu o serie de bug-uri. Astfel, bug-ul Trident este în cele din urmă investigat, potrivit postării unuia dintre dezvoltatorii principali ai jocului.

Cel mai recent bug din Apex Legends, Trident, este investigat de dezvoltatori. Această veste va însemna, cel mai probabil, sfârșitul exploit-ului prin intermediul căruia jucătorii de Apex Legends se foloseau de vehiculele Trident pentru a se propulsa către skybox.

Apex Legends este jocul Battle Royale publicat de Electronic Arts și dezvoltat de Respawn Entertainment, acesta desfășurându-se în același univers precum Titanfall și Titanfall 2. Titlul a avut un succes masiv de la lansarea sa din 2019, câștigând suficientă popularitate pentru a fi portat chiar și pe Nintendo Switch. Spre deosebire de alte titluri Battle Royale, jocul de bază al Apex Legends se concentrează pe abilitățile unice ale personajelor.

O eroare ce enervează mulți jucători!

Sezonul 7 a introdus vehiculul Trident în joc, împreună cu o mulțime de caracteristici și o nouă hartă. Cu toate acestea, de la lansarea acestui sezon, utilizatorii au raportat un anumit bug legat de vehicul: atunci când au încercat să intre în mașina cu trei locuri, mulți jucători au fost aruncați în atmosferă. Această eroare a devenit atât de răspândită, încât discuțiile de pe Reddit, în special cea inițiată de utilizatorul Dam_Kop, au ajuns și la Respawn, determinându-l pe Dave Osei, unul dintre dezvoltatorii Apex Legends, să anunțe că echipa analizează problema.

Unii jucători sunt chiar aruncați atât de departe încât nu se mai întorc niciodată, făcându-i să renunțe la respectivul meci și să intre în altă rundă. Jucătorii de Apex Legends ar trebui să urmărească cel mai recent raport de erori publicat de Repawn Entertainment, ce ar trebui să fie lansat înainte de următoarea actualizare majoră.

Threading the needle from the other side of the map from r/apexlegends

Sursa: Rock Paper Shotgun

Urmărește Go4Games.ro pe Google News