Faceți cunoștință cu Valkyrie, noul personaj ce urmează să fie introdus în Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 21.04.2021
Faceți cunoștință cu Valkyrie, noul personaj ce urmează să fie introdus în Apex Legends
Foto: Respawn Entertainment

O nouă poveste din seria Stories from the Outlands le-a oferit gamerilor șansa de a se familiarzia cu Valkyrie, noul personaj jucabil ce urmează să fie introdus în viitorul sezon al jocului Apex Legends, cel de-al nouălea. EA a creat în urmă cu ceva timp seria Stories from the Outlands, prin intermediul căreia dezvoltatorii prezintă, în clipuri video, povestea fiecărui personaj ce-și face apariția în Apex Legends.

De asemenea, cu ajutorul acestei serii, Electronic Arts le oferă gamerilor, pe lângă prezentările de personaje și de skin-uri, cele mai importante aspecte ale evenimentelor ce urmează să fie introduse în joc. Noul capitol o are în prim-plan pe Valkyrie, episodul având o durată de opt minute și prezentând viața personajului, încă din copilăria sa. Deși momentan nu se știu foarte multe detalii despre acest erou, și probabil nici nu se vor mai afla altele până în clipa lansării sezonului cu numărul 9, vă vom prezenta cele mai importante aspecte regăsite în clipul de mai jos.

Personajul Valkyrie va fi introdus odată cu noul sezon al jocului

Kairi „Valkyrie” Imahara este fiica lui Viper, fostul Apex Predator care a luptat în batălia de la Typhon. În urma acelui eveniment, Viper a murit, iar Kairi, rămasă orfană de tată, și-a create un scop în viață din a continua moștenirea pe care tatăl său a lăsat-o.

Încă de mic copil, Kairi voia sa urmeze „cariera” tatăului său, în ciuda faptului că Viper nu își dorea acest destin pentru fiica sa. Astfel, unul dintre obiectivele lui Kairi a fost ca, într-o zi, să primească invitația în Apex Legends. Pe vremea când era copil, Valkyrie se strecura și pilota Northstar Titan, robotul prime din Apex Legends. Atunci, ea a dat peste o flotă inamică și, accidental, a deschis focul și a atras atenția asupra sa, însă Viper a reușit să o salveze la timp. După moartea tatălui său, Kairi îl învinovățea pe Blisk, liderul predatorilor din Apex Legends, pentru acest incident.

Printr-un leak “scăpat” pe Internet, se pare că utilizatorii au reușit să afle și unele detalii legate de cele trei abilități speciale ale eroinei: Afterburners, VTOL Jets și Skyward. Astfel, Kairi are potențialul de a deveni un personaj eficient, cu o defensivă excelentă.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News