Ce oferă noua actualizare pentru Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 05.01.2021
Ce oferă noua actualizare pentru Apex Legends

Cel mai recent eveniment introdus în Apex Legends, Fight Night, le oferă utilizatorilor o nouă actualizare de conținut. Pentru a sărbători trecerea dintre ani, EA și Respawn Entertainment au lansat, cu ocazia celui de-al șaptelea sezon 7, un nou eveniment, acesta fiind disponibil începând cu data de 5 ianuarie 2021. Pe lângă o mulțime de bug-uri rezolvate, producătorii jocului introduc și un nou mod de joc temporar, disponibil sub numele de „Airdrop Escalation Takeover”.

Noul patch vine cu ajustarea a trei arme, precum și a doi eroi. Schimbările nu sunt deloc dramatice, ci mai degrabă eficiente, update-ul reușind să echilibreze niște elementele pe care jocul le are. Spre exemplu, damage-ul The Hamelok va scădea cu două procente, de la 22 la 20. Considerată drept una dintre cele mai mai puternice arme ale ultimelor două sezoane, producătorii jocului au preferat să o aducă la un nivel mai normal, similar cu cel al restului armelor.

O altă schimbare a fost adusă la nivelul armei The Mastiff, celebrul shotgun din joc, arma devenind mult mai eficientă atunci când este folosită de aproape. The Prowler nu va suferi nicio schimbare la nivelul de mecanism al armei, dar jucătorii vor beneficia de mai multă muniție. Pe lângă schimbarea adusă armelor, au fost modificați și doi eroi: Caustic și Rampart. Producătorii jocului au schimbat timpul de cooldown pe care The Toxic Trapper îl are, mai exact de la 25 de secunde la 20, în timp ce Rampart ce are un nou timp de reîncărcare, de la 30 de secunde, la doar 20.

Au fost rezolvate o mare parte dintre bug-uri

Noul update din Apex Legends le va oferi utilizatorilor și un nou sistem de joc, considerat mai rapid de către producătorii jocului. Spre exemplu, pentru a utiliza meniul din Ultimate Acclerants, gamerii nu vor mai fi nevoiți să deschidă și să utilizeze inventarul, salvând astfel câteva secunde de joc. Soluția este foarte practică, în special pentru utilizatorii care sunt implicați în lupte directe și vor să își folosească abilitatea. Patch-ul va oferi și o serie de îmbunătățiri la nivelul calității de joc, această funcție incluzând și butonul „Mark As Seen”. Multe dintre bug-urile ce afectau în mod direct expriența de joc a utilizator au fost reparate de acest update.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News