Overwatch va benefica de un sistem Cross-Play între PC și console

Autor: Vlad Ionescu | 11.06.2021
Overwatch va benefica de un sistem Cross-Play între PC și console
Foto: Blizzard Entertainment

Odată cu acest anunț venit din partea celor de la Blizzard Entertainment, utilizatorii de pe Windows și console au aflat că vor putea, în sfârșit, să joace împreună Overwatch. Astfel, fanii își vor putea conecta conturile de consolă cu Battle.net., prin intermediul noului sistem de Cross-Play din Overwatch. Acest lucru le va permite gamerilor să acceseze serverele la un nivel multiplatform, iar jucătorii de pe PC îi vor putea înfrunta pe cei de pe diferitele console.

Cu noul sistem, gamerii își pot reuni întreaga gașcă de prieteni, indiferent de platforma de pe care se conectează. Cross-Play Beta va fi un program care le va permite jucătorilor de Overwatch de pe diferite platforme și din regiuni diferite să joace anumite moduri de joc împreună.

Recompense pentru utilizatorii ce trec la sistemul Cross-Play

Noua actualizare pentru Overwatch va combina și listele de prieteni din întreaga lume. Astfel, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să își schimbe regiunea în momentul în care doresc să se joace cu prietenii pe servere globale. Jucătorii de pe PC nu vor fi nevoiți să facă nimic pentru a se bucura de noul sistem Cross-Play Beta, în timp ce jucătorii de pe consolă vor fi nevoiți să își creeze un cont Battle.net, pe care ulterior să îl conecteze la consolă. Pentru a îi răsplăti pe cei care fac aceast pas, Overwatch va oferi și o cutie Golden Loot, care care include o recompensă legendară garantată.

Cu Cross-Play, jucătorii de pe consolă li se vor putea alătura jucătorilor de pe PC în moduri necompetitive, precum Quick Play și Arcade. Datorită faptului că mulți jucători de Overwatch vor fi preocupați de efectul crossplay-ului asupra modului competitiv al jocului, dezvoltatorii au confirmat că jucătorii pentru PC și consolă nu vor avea acces în aceleași lobby-uri competitive. Totuși, utilizatorii ce folosesc console diferite, precum PlayStation și Xbox, vor putea intra în același lobby competitiv.

Sursa: Games Radar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News