Rocket League sărbătorește luna femeii

Autor: Vlad Ionescu | 09.03.2021
Rocket League sărbătorește luna femeii

Dezvoltatorii de la Psyonix sărbătoresc toate femeile din cadrul companiei și ale comunității Rocket League, oferindu-le gamerilor o nouă serie de evenimente exclusive pentru luna martie, cunoscută și drept luna femeilor.

Pe tot parcursul lunii martie, utilizatorii vor beneficia de noi evenimente, obiecte și multe altele, sărbătorind femeile din Rocket League, inclusiv un parteneriat cu Beyond the Summit pentru a găzdui Rocket League Goals for Change. Este vorba despre un turneu casual cu femei din întreaga comunitate Rocket League care joacă meciuri în vederea strângerii de fonduri în scop caritabil. Competiția nu va include doar meciuri de Soccar (genul pe care jocul l-a definit, fotbal cu mașinuțe), ci va fi gazdă, de asemenea, pentru interviuri cu diverși căpitani ai echipelor de Rocket League,  dar și cu Lindsey de la Psyonix, creatoarea Moonpaw Wheels, roți special create pentru a sărbători luna femeilor.

Rocket League

Obiecte gratuite pentru utilizatorii Rocket League!

Noile roți Moonpaw Wheels vor fi gratuite în magazinul in-game din Rocket League pentru o perioadă limitată, începând de astăzi. Mai multe informații despre eveniment vor fi dezvăluite pe parcursul acestei luni.

De asemenea, Psyonix sponsorizează cel de-al treilea sezon al Women’s CarBall Championship (WCBC), o ligă competitivă de top care s-a încheiat în ​​Europa și va avea meciurile finale la sfârșitul acestei săptămâni în America de Nord.

De asemenea, producătorii lui Rocket League au răsplătit și jucătorii veterani. O serie de obiecte și articole, ce se încadrează în categoriile Alpha și Beta Reward, au fost oferite doar jucătorilor care au contribuit la testarea versiunilor timpurii de Rocket League.

Cele patru articole sunt Gold Cap (Topper), Gold Rush (Boost), Goldstone (Wheels) și Gold Nugget (Antenna). Obiectele Gold Cap, Gold Rush și Goldstone au fost oferite jucătorilor care au participat în sesiunea de testare alpha pentru Rocket League, între 23 februarie și 10 august 2014, în timp ce Gold Nugget a fost o recompensa primită de beta-testerii ce au încercat jocul de la sfârșitul sesiunii alpha și până în ziua lansării sale oficiale din 7 iulie 2015.

Sursa: Rocket LeagueLawler

Urmărește Go4Games.ro pe Google News