The Elder Scrolls Online, disponibil acum în România

| 07.04.2014
The Elder Scrolls Online, disponibil acum în România

Bethesda Softworks a confirmat lansarea jocului The Elder Scrolls Online în România, concomitent cu cea la nivel mondial. Disponibil în versiuni pentru PC şi Mac, jocul poate fi achiziţionat în ţara noastră prin intermediul magazinelor de profil. The Elder Scrolls Online a fost dezvoltat de ZeniMax Online Studios, fiind primul titlu al seriei care mută acţiunea în mediul online.

Mai mult, The Elder Scrolls Online pentru PC şi Mac este oferit în România pentru o perioadă limitată de timp împreună cu pachetul bonus Explorer’s Pack. Acesta oferă posibilităţile de a juca cu oricare dintre cele nouă rase în orice Alianţă, de a găsi comorile din joc mult mai uşor (prin intermediul hărţilor disponibile) şi de a vă bucura de compania unui mic prieten virtual.

The Elder Scrolls Online oferă gamerilor posibilitatea de a porni într-o aventură de proporţii epice de-a lungul continentului Tamriel şi de a-şi alege propriul stil de joc, pe măsură ce explorează un mediu de joc extins, plin de quest-uri eroice. Jucătorii pot alege să se aventureze în The Elder Scrolls Online atât singuri, cât şi cu un grup de prieteni sau chiar împreună cu sute de alţi jucători în cadrul unor bătălii grandioase pentru salvarea Imperiului.

The Elder Scrolls Online a primit titlul de Best Role Playing Game în cadrul E3 2013, dovedindu-se a fi unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului 2014 (peste 5 milioane de persoane s-au înregistrat în testul beta). De altfel, titlul anterior al popularei serii, The Elder Scrolls V: Skyrim, lansat în 2011, s-a bucurat de aprecieri din partea criticilor ce i-au acordat mai multe premii “Game of the Year”, cât şi de un succes comercial impresionant, înregistrând vânzări de peste 20 de milioane de exemplare la nivel mondial.

În plus faţă de versiunile pentru PC şi Mac, The Elder Scrolls Online se află în dezvoltare şi pentru PlayStation 4 şi Xbox One, ediţiile pentru console ale jocului urmând să fie lansate în cursul lunii iunie 2014.

The Elder Scrolls Online

Urmărește Go4Games.ro pe Google News