The Elder Scrolls Online face pasul către MMO

| 07.05.2012
The Elder Scrolls Online face pasul către MMO

După succesul imens de care s-au bucurat jocurile recente ale seriei The Elder Scrolls (Morrowind, Oblivion şi Skyrim), era normal ca Bethesda să facă la un moment dat pasul către spaţiul online. Aşadar, prin intermediul celei mai recente ediţii a revistei GameInformer, a fost anunţat oficial The Elder Scrolls Online, jocul care va migra experienţa clasică a titlurilor Bethesda către conceptul de MMO.

The Elder Scrolls Online se află în dezvoltare la ZeniMax Online Studios, acţiunea urmând să se desfăşoare în tărâmul Tamriel, cu nu mai puţin de 1000 de ani înainte de evenimentele din Skyrim. Cu experienţă în alte titluri de gen (cum ar fi Dark Age of Camelot), echipa producătoare ţinteşte să realizeze cel mai bun MMORPG posibil, The Elder Scrolls Online fiind gândit ca un pachet online complet (facţiuni, Player vs. Player etc.).

Lansarea lui The Elder Scrolls Online este planificată pentru anul viitor, jocul fiind aşteptat pe PC şi Mac. Până atunci însă, vă lăsăm în compania primului teaser trailer pentru The Elder Scrolls Online.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News