The Elder Scrolls Online primeşte ediţie de colecţie

| 30.01.2014
The Elder Scrolls Online primeşte ediţie de colecţie

Bethesda a confirmat existenţa unei ediţii de colecţie pentru MMORPG-ul The Elder Scrolls Online. Aceasta va purta impunătorul nume The Elder Scrolls Online Imperial Edition şi va fi disponibil atât în format fizic (99,99$/99,99€/89,99£), cât şi în regim digital (79,99$/79,99€/69,99£).

Versiunea fizică a The Elder Scrolls Online Imperial Edition va oferi următoarele:

statuetă Molag Bal. Figurină de 12” înfăţişându-l pe Molag Bal, Daedric Prince of domination and enslavement.
The Improved Emperor’s Guide to Tamriel. un ghid ilustrat de 224 de pagini cu note adăugate de Flaccus Terentius, Imperial scholar.
harta fizică a ţinutului Tamriel. o hartă cu dimensiunile 21” x 26” cu detalii despre zonele controlate de Alliance, precum şi Cyrodiil.
carcasa Steelbook. carcasă metalică decorată în culorile imperiale.
• colecţie exclusivă de conţinut digital:
Joacă în postura de Imperial: posibilitatea de a întruchipa un Imperial şi de a juca alături de oricare alianţă, câştigând bonusuri, stiluri de crafting şi echipamente unice.
Armăsarul alb Imperial va permite să te deplasezi mai rapid prin Tamriel.
Mudcrab Vanity Pet: călătoreşte prin Tamriel alături de acest animal de companie.
Rings of Mara: Du la bun sfârşit Ritual of Mara alături de un prieten şi câştiga experienţă bonus atunci când jucaţi împreună.

Versiunea digitală a pachetului The Elder Scrolls Online Imperial Edition va oferi, evident, doar conţinutul digital suplimentar descris mai sus.

The Elder Scrolls Online

De asemenea, toţi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru una dintre cele două ediţii Imperial Edition sau pentru versiunea standard a jocului vor primi gratuit pachetul The Explorer’s Pack (Scuttler vanity pet, 4 hărţi de comori suplimentare şi posibilitatea de a juca cu oricare dintre cele 9 rase, în orice alianţă). Nu în ultimul rând, precomanda va permite accesul la joc cu nu mai puţin de 5 zile în avans faţă de data lansării.

The Elder Scrolls Online va fi lansat pe 4 aprilie 2014 pentru PC, în timp ce versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One îşi vor face apariţia abia în luna iunie 2014. The Elder Scrolls Online nu se încadreaza în categoria jocurilor gratuite (Free-to-play), pe lângă preţul iniţial, fiind nevoie de plata unui abonament lunar pentru a juca.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News