Warhammer 40,000: Dark Millennium nu va mai fi un MMORPG

| 30.03.2012
Warhammer 40,000: Dark Millennium nu va mai fi un MMORPG

Publisher-ul THQ a anunţat că proiectul Warhammer 40,000: Dark Millennium nu va mai fi realizat sub forma unui MMORPG, aşa cum se dorea iniţial, ci va fi adaptat pentru o experienţă single player cuprinzătoare, precum şi un multiplayer robust. De asemenea, publisherul intenţionează ca viitorul Warhammer 40,000: Dark Millennium să beneficieze de cel mai bun suport posibil, prin intermediul pachetelor noi de conţinut digital (publicate la intervale regulate), precum şi al facilităţilor dedicate comunităţii.

Conform lui Brian Farrell, preşedinte şi CEO al THQ, compania s-a aflat în căutarea unui partener cu ajutorul căruia să poată realiza şi publica Warhammer 40,000: Dark Millennium în forma sa iniţială, însă acest demers nu s-a bucurat de succesul sperat. De altfel, problemele financiare ale celor de la THQ sunt de notorietate, gurile rele vorbind despre inabilitatea publisher-ului de a mai rezista până în 2013.

Odată cu renunţarea la ideea de MMO, cele două studiouri care lucrau la Warhammer 40,000: Dark Millennium au fost restructurate, 79 de persoane fiind concediate din echipa Vigil Games (realizatorii seriei Darksiders), şi 39 de persoane au părăsit Relic Entertainment (autorii jocurilor de strategie plasate în universul Warhammer 40,000, dar şi a mai noului shooter Warhammer 40,000: Space Marine).

Warhammer 40,000: Dark Millennium era iniţial asteptat în luna martie a anului viitor, însă, cel mai probabil, noua schimbare de direcţie a jocului va amâna din nou apariţia sa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News