Warlords of Draenor, un nou expansion pentru World of Warcraft

| 11.11.2013
Warlords of Draenor, un nou expansion pentru World of Warcraft

Deşi popularitatea sa este în continuă scădere, World of Warcraft rămâne totuşi etalonul în materie de MMORPG-uri. Conştienţi de acest lucru, cei de la Blizzard Entertainment au anunţat un nou expansion pack, denumit Warlords of Draenor.

După cum o spune şi numele, acţiunea din acest nou expansion pack se va muta în lumea Draenor, tărâmul de baştină a rasei orcilor. Aici, jucătorii vor avea ocazia să întâlnească, să înfrunte sau să colaboreze cu figuri legendare din trecutul universului Warcraft.

Una dintre noutăţile importante pe care Warlords of Draenor o va aduce este posibilitatea ca fiecare jucător să-şi construiască o garnizoană. Prin intermediul acesteia, vor putea fi recuratate personaje NPC, ce vor putea fi însărcinate cu colectarea de resurse sau pot fi trimise în diferite misiuni. Limita superioară de nivel va fi crescută la 100, iar fiecare jucător va primi ocazia de a-şi upgrada instantaneu unul dintre personaje la nivelul 90, pentru a intra imediat în noua aventură din Warlords of Draenor.

Nu în ultimul rând, Warlords of Draenor va aduce şi un upgrade vizual deja îmbătrânitului World of Warcraft. Expansion pack-ul va oferi modele noi pentru clasele de personaje din joc, precum şi animaţii refăcute. Blizzard a menţionat şi faptul că Warlords of Draenor nu va fi ultimul expansion pentru World of Warcraft, celebrul MMORPG urmând să primească conţinut suplimentar şi în viitor.

Warlords of Draenor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News