WildStar – a început perioada de Open Beta

| 09.05.2014
WildStar - a început perioada de Open Beta

NCSOFT şi Carbine Studios au anunţat astăzi că WildStar, MMO-ul action-adventure SF care urmează să fie lansat marţi, 3 iunie 2014, a intrat acum în etapa Open Beta, iar gamerii îl pot juca neîntrerupt, timp de 10 zile.

Deoarece un număr tot mai mare de jucători participă la beta, a fost inaugurat un nou datacenter european, pentru a permite o experienţă de joc fără întreruperi. NCSOFT şi Carbine Studios îi invită pe toţi jucătorii să exploreze jocul WildStar, fie că sunt deja familiarizaţi cu legendara planetă Nexus, fie că fac primii paşi în acest MMO.

Anunţul începerii sesiunii de Open Beta în WildStar este însoţit de un nou trailer, acesta prezentând povestea jocului. Limita de nivel (level cap) a fost ridicată la 30, iar jucătorii europeni care şi-au creat deja personaje vor putea să îşi continue aventurile pe serverele europene.

WildStar va fi disponibil din 3 iunie 2014 în două variante. Ediţia Standard (179,99 lei) include jocul, 30 de zile de abonament şi un obiect de decoraţiune a casei din joc, pe temă Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, Ediţia Deluxe a lui WildStar include toate elementele Ediţiei Standard şi, suplimentar, un pachet consistent de exclusivităţi: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător şi un dye set Eldan în ediţie limitată. Ediţia Deluxe va beneficia de ambalaj de tip SteelBook şi fi disponibilă în magazine în cantităţi limitate.

WildStar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News