World of Warcraft: Mists of Pandaria are dată de lansare

| 26.07.2012
World of Warcraft: Mists of Pandaria are dată de lansare

Se pare că Blizzard într-adevar se va ţine de cuvânt şi va lansa cel puţin două jocuri în cursul acestui an. Primul dintre acestea a fost Diablo III, tabloul urmând a fi întregit de noul expansion pentru World of Warcraft. Astfel, Blizzard a anunţat că WoW: Mists of Pandaria va fi lansat pe 25 septembrie 2012, atât pentru PC, cât şi pentru Mac.

World of Warcraft: Mists of Pandaria va putea fi achiziţionat fie în regim digital, de pe Battle.net, fie în versiune retail, pe suport fizic, din magazinele de profil, preţul recomandat fiind de 34,99€ (39,99$). Cei mai pretenţioşi vor putea opta pentru ediţia de colecţie (79,99$), în pachetul căreia vor primi, pe lângă expansion-ul propriu-zis, un documentar de tip „Making of” pe suport DVD şi Blu-ray, coloana sonoră a jocului, precum şi o carte de 208 de pagini cu artwork-uri.

Pe lângă acestea, ediţia de colecţie va conţine şi o serie de bunătăţi digitale, cum ar fi coduri de activare pentru un Imperial Quilen flying mount, portrete Battle.net pentru StarCraft II sau bannere şi sigilii noi pentru Diablo III. Acestea vor fi incluse şi în versiunea Digital Deluxe, comercializată în exclusivitate prin intermediul Battle.net, la un preţ de 49,99€ (59,99$).

Rămâne de văzut dacă lansarea expansion-ului Mists of Pandaria va avea efectul sperat de producători şi dacă jucătorii care au tot părăsit universul World of Warcraft vor reveni la MMO-ul celor de la Blizzard.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News