Lansare podcast Update Go4it. Cosmin Aioniță te ține la curent cu tot ce e nou în tehnologie și gaming

Autor: Go4games | 21.05.2024
Lansare podcast Update Go4it. Cosmin Aioniță te ține la curent cu tot ce e nou în tehnologie și gaming

Go4it.ro, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de știri din lumea tehnologiei și a gaming-ului din România, își extinde prezența în mediul online cu lansarea podcast-ului Update Go4it.

Update Go4it își propune să fie o nouă platformă de discuții și analize, menită să ofere audienței o perspectivă detaliată asupra celor mai recente tendințe și inovații din industria tech și a gaming-ului. Fie că este vorba despre lansări de smartphone-uri, gadget-uri revoluționare sau cele mai recente jocuri, Update Go4it promite să fie o sursă de informații captivante și relevante.

Gazda acestui podcast este Cosmin Aioniță, redactor Go4it și Go4games. Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei și al gaming-ului, Cosmin aduce o perspectivă unică asupra subiectelor abordate în cadrul emisiunii.

Update Go4it va apărea lunar, iar pe parcursul edițiilor subiectele vor varia în funcție de evenimentele de actualitate și de interesele audienței. De la discuții despre cele mai recente lansări de produse și inovații tehnologice până la analize ale celor mai populare jocuri, emisiunea se angajează să ofere un conținut captivant și informativ.

De asemenea, printre invitații emisiunii se numără oameni pasionați din industria tech, oameni din presa de profil, gameri experimentați, dezvoltatori de jocuri, antreprenori, traineri și creatori de conținut. Aceștia vor aduce în cadrul podcast-ului perspective diverse.

Episoadele Update Go4it vor fi disponibile pe YouTube, asigurând astfel accesibilitatea în orice moment. Prima ediție se difuzează marți, 21 mai, ora 16:00.

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu cele mai recente actualizări, vă invităm să urmăriți paginile noastre de social media și site-ul oficial.

Despre Go4it

Go4it.ro este o platformă online dedicată pasionaților de tehnologie și gaming, oferind cele mai recente știri și recenzii. Site-ul face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News