Angry Birds migrează în spaţiu (UPDATE)

| 24.02.2012
Angry Birds migrează în spaţiu (UPDATE)

Update: Rovio a lansat un nou teaser trailer pentru viitorul Agry Birds Space, confirmând de asemenea ca un anunţ oficial referitor la joc (legat probabil de platformele pe care va fi lansat, noile adiţii de gameplay etc.) va fi făcut pe data de 8 martie 2012. Angry Birds Space urmează să fie lansat pe 22 martie 2012.


Nu mai este un secret pentru nimeni: Rovio a dat lovitura cu Angry Birds, joculeţul lansat iniţial pentru iOS (şi mai apoi pentru mai toate platformele, pornind de la telefoanele mobile şi tabletele Android, trecând prin consolele PlayStation Portable şi PlayStation 3 şi ajungând până la versiuni care rulează în Facebook sau direct prin intermediul browserului Google Chrome) înregistrând sute de milioane de download-uri.

Deşi de la lansarea iniţială şi până acum au fost oferite numeroase update-uri, precum şi o versiune adaptată după filmul de animaţie Rio, niciunul dintre acestea nu a avut îndeajuns de mult conţinut pentru a putea fi considerat un sequel adevărat. Rovio are de gând să corecteze acest neajuns, anunţând Angry Birds Space, o continuare în adevăratul sens al cuvântului, aşteptată pe 22 martie 2012.

După cum o spune şi numele, Angry Birds Space va muta acţiunea în spaţiul cosmic, şi, deşi nu au fost oferite detalii suplimentare despre acest nou joc, sunt aşteptate modificări fundamentale în privinţa modului cum va funcţiona fizica (gravitaţie zero, „lightspeed destruction” etc.). Rovio s-a ferit să menţioneze pe ce platforme va apărea Angry Birds Space, însă promite o lansare extrem de complexă, jocul urmând a fi acompaniat de tot felul de produse promoţionale (desene animate, jucării etc.).

De altfel, pentru a va putea da seama cât de mult efort a investit Rovio în realizarea şi promovarea noului Angry Birds Space este de ajuns să menţionăm doi dintre cei mai importanţi parteneri ai acestora: NASA şi National Geographic.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News