Anno: Build an Empire se îndreapta către iPad

| 07.05.2014
Anno: Build an Empire se îndreapta către iPad

Ubisoft a anunţat că are de gând sa lanseze o adaptare a seriei strategice Anno pentru tabletele iPad. Anno: Build an Empire este realizat de studioul Blue Byte în colaborare cu Mi’pu’mi Games, fiind regândit după standardele jocurilor mobile şi adaptat la o interfaţă bazată pe touch screen.

Anno: Build an Empire păstrează elementele cheie ale predecesorilor, oferind jucătorilor posibilitatea de a-şi construi propriile oraşe şi insule, luând în considerare noţiuni precum religia, gradul de mulţumire a populaţiei sau siguranţa acesteia. Odată construită infrastructura unei insule, jucătorii avansaţi pot alege să se aventureze în gestionarea unor noi astfel de obiective, existând chiar şi posibilitatea de a face comerţ între toate aceste insule.

Anno Build an Empire

Nu vor lipsi nici elementele sociale: jucatorii de Anno: Build an Empire vor putea lucra împreună sau se vor putea confrunta pentru dezvoltarea propriilor arhipelaguri.

Anno: Build an Empire va fi disponibil în regim free-to-play pentru tabletele compatibile cu iOS 6 sau mai recent (minimum iPad 2) şi va necesita o conexiune la Internet pentru a putea fi jucat.

Anno Build an Empire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News