Apex Legends primește o versiune pentru dispozitive mobile

Autor: Vlad Ionescu | 20.04.2021
Apex Legends primește o versiune pentru dispozitive mobile
Foto: Electronic Arts

O știre din partea Electronic Arts este menită să bucure o mulțime de gameri care preferă dispozitivele mobile, și nu numai. Se pare că producătorii unuia dintre cele mai apreciate titluri de tip Battle Royale sunt pe cale să lanseze o versiune de mobile a jocului Apex Legends. Jocul va deveni, astfel, accesibil pe toate platformele importante: PC, console și dispozitive mobile.

Printr-un anunț publicat pe site-ul oficial al EA, Chad Greiner, regizorul din spatele jocului, le-a prezentat utilizatorilor primele detalii importante despre noul Apex Legends Mobile. Dezvoltatorii vor începe cu o sesiune de testare beta, al cărei start este programat pentru sfârșitul acestei luni. Precum versiunile de PC și console, Apex Legends Mobile va fi un joc gratuit, disponibil în regim Free-to-play, și le va oferi utilizatorilor conținut diversificat, cu o gamă de skin-uri și Battle Pass-uri.

Apex Legends Mobile

Pentru început, utilizatorii Android vor testa jocul!

Primul beta test va începe în primăvara anului 2021 și va fi disponibil exclusiv utilizatorilor de dispozitive bazate pe sistemul de operare Android. Pe măsură ce testarea va continua, jocul își va face apariția, de asemenea, și pentru sistemele de operare iOS (iPhone) și iPadOS (tablete iPad). EA va lansa o pagină prin care vă puteți preînregistra în prealabil. În plus, această înscriere vă va oferi și cele mai importante știri despre varianta beta și despre evoluția jocului. Momentan, pentru a rămâne la curent cu actualizările și stadiul în care se află Apex Legends Mobile, gamerii pot urmări contul @playapex de pe Twitter.

Cei de la Respawn Entertainment au înregistrat un succes important cu variantele de Windows PC și console, Apex Legends depășind 100 de milioane de jucători unici pe aceste platforme. Grație acestui succes, sezonul 9 din Apex Legends le va oferi gamerilor conținut exclusiv din seria Titanfall, conform producătorilor.

Apex Legends Mobile

Conform producătorilor, Apex Legends Mobile nu va putea fi jucat în regim cross-play alături de jucătorii de PC și console, jocul fiind construit special pentru platformele mobile.

Întrebați fiind dacă echipa standard de producători din spatele lui Apex Legends lucrează și la această variantă, cei de la Respawn Entertainment au răspuns afirmativ, menționând faptul că există și o echipă dedicată, plină de experți în dezvoltarea jocurilor de mobil. De asemenea, EA a ținut să precizez faptul că acest titlu este realizat și cu ajutorul unor parteneriate, despre care nu au fost oferite detalii suplimentare.

Apex Legends a fost recent lansat și pe consola Nintendo Switch.

Apex Legends Mobile

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News