Assassin’s Creed: Pirates, un nou joc pentru mobile şi tablete

| 26.11.2013
Assassin’s Creed: Pirates, un nou joc pentru mobile şi tablete

Ubisoft a anunţat că va lansa săptămâna viitoare un nou titlu al seriei Assassin’s Creed. De această dată, este vorba despre Assassin’s Creed: Pirates, un joc special creat pentru telefoanele mobile inteligente şi tablete.

În Assassin’s Creed Pirates, jucătorii vor putea intra în rolul lui Alonzo Batilla, un tânăr căpitan de vas, acţiunea desfăşurându-se în epoca de aur a pirateriei (aceeaşi perioadă din Assassin’s Creed IV: Black Flag). Jucătorii vor încerca să aibă grijă de echipaj, să-şi upgradeze corabia, să recruteze noi camarazi şi vor fi nevoiţi să se implice în bătălii navale în încercarea de a găsi o comoară ascunsă. În aventura sa, Batilla va nimeri fix în mijlocul conflictului dintre asasini şi templieri, întâlnind o serie de personaje cunoscute precum Blackbeard, Bellamy sau Hornigold.

Pentru acest joc, studioul Ubisoft din Paris a dezvoltat un nou motor grafic 3D, special proiectat pentru a aduce o mare parte din calitatea vizuală din Assassin’s Creed IV şi pe dispozitivele mobile.

Assassin’s Creed Pirates va fi lansat pentru iOS şi Android pe 5 decembrie 2013, la un preţ echivalent cu 4,99$ sau 2,99£.

Assassin's Creed Pirates

Urmărește Go4Games.ro pe Google News