Ce oferă patch-ul 2.3 din League of Legends: Wild Rift

Autor: Vlad Ionescu | 07.06.2021
Ce oferă patch-ul 2.3 din League of Legends: Wild Rift
Foto: Riot Games

Wild Rift, varianta celebrului titlu League of Legends realizată special pentru dispozitivele mobile, reușește să le ofere gamerilor un conținut foarte diversificat și creativ. Până acum, fiecare patch introdus pentru Wild Rift a reușit, într-un fel sau altul, să schimbe dinamica jocului, fie că discutăm despre eroi noi sau funcționalități suplimentare adăugate titlului. Pentru noua actualizare, Riot Games a pregătit mai multe surprize pentru gameri.

Patchul 2.3 pentru League of Legends: Wild Rift a fost introdus recent de către dezvoltator și este una dintre cele mai mari actualizări de până acum. Pentru acest update, Riot Games a pregătit patru noi eroi, un eveniment, o funcție de prieteni apropiați, noi skin-uri și multe altele.

Astfel, eroii Riven și Irelia sunt introduși în joc, împreună cu evenimentul Broken Blades. Prin acest eveniment, utilizatorii pot debloca gratuit unul dintre campioni. Ulterior, vor fi adăugați în Wild Rift și eroii Lucian și Senna. Funcția de prieteni apropiați reprezintă una dintre cele mai importante opțiuni ce vin odată cu patch-ul, oferindu-le gamerilor un nou concept. Această funcție le va permite utilizatorilor să adăuge până la 20 de prieteni și să le ofere una dintre cele patru insigne disponibile: Best Buddies, Inseparable Allies, The Might of Family sau Perfect Partners.

Astfel, prietenii apropiați vor împărți grupurile de campioni în partidele competitive AI și PvP. În plus, platforma spawn din meciuri va afișa și această legătură între utilizatori. Puteți juca cu prietenii și le puteți trimite diferite cadouri pentru a avasa împreună în nivel și pentru a debloca diferite funcții ale acestui sistem. În total, există trei niveluri de prieteni apropiați.

  • Nivelul 1: Prietenii apropiați vor putea împărtăși alegerea de campioni în modurile co-op de AI și PvP.
  • Nivelul 2: O iconiță de prieteni apropiați va fi afișată de fiecare dată când vă aflați într-un lobby împreună.
  • Nivelul 3: O iconiță va fi afișată pe platforma de spawn când doi prieteni aproiați se află în același meci.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News