Ce vor oferi următoarele update-uri pentru League of Legends: Wild Rift

Autor: Vlad Ionescu | 02.02.2021
Ce vor oferi următoarele update-uri pentru League of Legends: Wild Rift

Riot Games le-a oferit gamerilor o mulțime de știri și conținut interesant pentru League of Legends: Wild Rift, dezvăluind noile actualizări ce vor fi introduse odată cu patch-urile din februarie și martie. Producătorii titlului au anunțat, de asemenea, și un Spectator Mode ce urmează sa fie disponibil în titlu.

Riot Games dorește dezvolarea jocului în scena de eSports, ceea ce înseamnă că un Spectator Mode este absolut necesar pentru astfel de competiții. În plus, un mod de redare a reluărilor va fi adăugat în joc, permițându-le gamerilor să privească meciurile pe care le-au jucat deja. Cât despre campioni, producătorii jocului au anunțat deja cele două personaje care urmează sa fie introduse în februarie: Xayah și Rakan. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu a anunțat încă data precisă a lansării acestor campioni, urmând sa fie introduși alături de evenimentul Lunar Beast. Momentan, cei de la Riot Games nu au precizat dacă evenimentul va semăna cu Yordle Expeditions, care a conținut o mulțime de misiuni ce trebuiau finalizate pentru a debloca campioni și skin-uri specifice.

Event-uri și personaje noi

Lunar Beast ar trebui sa fie similar cu alte evenimente din League of Legends, care prezintă skin-uri pentru Alistar, Annie, Aphelios, Darius, Fiora, Jarvan și Viego. Similar, utilizatorii se pot aștepta și la o serie de skin-uri pentru versiunea de mobil a jocului. După acest evenimente, asasinul Katarina va fi următorul personaj introdus în joc, apariția acestuia fiind stabilită pentru luna martie.

Riot Games a dezvăluit, de asemenea, următorii trei campioni ce urmează să se alăture jocului. Leona, Diana și Pantheon vor fi introduși în Wild Rift, oferindu-le gamerilor o varietate de campioni și de skin-uri. Fiind anunțate împreună, personajele ar putea fi adaugăte simultan, sau cel puțin alături de un anumit eveniment. Evenimentul Patch of Ascensions are o imagine ce sugerează o temă pentru Leona și Diana, prezentând o imagine cu un soare și o lună.

Conform Riot Games, nu a fost dezvlăluit încă tot conținutul care urmează să sosească în următoarele luni, ceea ce înseamnă ca există loc pentru surprize. Toate informațiile despre Patch-ul 2.2, care va îi va introduce pe Xayah și Rakan, precum și modul Spectator, urmează să fie oferite odată cu lansarea notelor complete despre acest update.

Sursa: Gaming On Phone, Excoundrel Wild Rift – Guides & Gameplay

Urmărește Go4Games.ro pe Google News