Evenimentul Golden Week din Brawl Stars oferă reduceri și monede gratuite pentru utilizatori

Autor: Vlad Ionescu | 29.04.2021
Evenimentul Golden Week din Brawl Stars oferă reduceri și monede gratuite pentru utilizatori
Foto: Supercell

Evenimentul Golden Week vine cu o mulțime de surprize pentru fanii jocului Brawl Stars, producătorul Supercell oferindu-le gamerilor atât obiecte la prețuri avantajoase, cât și monede gratuite. Brawl Stars este unul dintre cele mai apreciate jocuri multiplayer de pe mobil, titlul reușind să se mențină în topul celor mai descărcate jocuri de pe iOS și Android.

Deși majoritatea modurile din joc se desfășoară într-un sistem de 3 vs 3, Brawl Stars oferă, de asemenea, și un mod solo, cât și unul de duo. Conținutul diversificat nu lipsește deloc, Supercell lansând frecvent diferite actualizări: de la skin-uri, abilități și până la diferite evenimente, fanii jocului nu ar trebui să se plictisească. Astfel, unul dintre cele mai recente evenimente introduse în Brawl Stars aduce o săptămână specială cu o tematică japoneză, oferind astfel reduceri în magazinul jocului, pachete promoționale limitate și monede gratuite. Pe parcursul acestei săptămâni, utilizatorii ce accesează magazinul din modul multiplayer vor fi recompensați cu 200 de monede. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în magazin și să bifați categoria Coins.

Săptămână japoneză vine cu numeroase surprize!

Producătorii au adăugat, pe lângă reduceri și recompense, o serie de pachete promoționale. Ce le face atât de interesante și căutate este faptul că acestea se vor regăsi în joc pe o perioadă limitată de timp, mai exact în cursul desfășurării evenimentului.

Utilizatorii ce au cumpărat oferta Golden Week pot obține 300 de puncte, 200 de puncte pentru eroul selectat, cât și patru Mega Box-uri. Unul dintre cele mai bune pachete este Big Golden Week, care deși are un preț mai ridicat, oferă mai multe obiecte interesante. În plus, diferite skin-uri cu tematică japoneză au fost introduse, inclusiv Shiba Nita, Tanuki Jessie, Neko Bea și Gold Neko Bea.

În prezent, Brawl Stars are în desfășurare sezonul cu numărul șase, cu încă 52 de zile ce conțin misiuni zilnice și sezoniere. Finalizarea acestora oferă XP-ul Battle Pass, care include recompense noi la fiecare nivel atins.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News