GTA: San Andreas se îndreaptă către iOS şi Android

| 27.11.2013
GTA: San Andreas se îndreaptă către iOS şi Android

Inevitabilul s-a produs: nu, Rockstar Games nu a anunţat încă versiunea pentru PC a lui Grand Theft Auto V; în schimb, au fost oferite primele detalii despre versiunea mobilă a lui Grand Theft Auto: San Andreas, cel mai vast joc al trilogiei GTA de generaţie trecută.

De această dată, îl veţi putea purta pe CJ prin Los Santos, San Fierro şi Las Venturas şi vă veţi putea bucura de grafica remasterizată, cu umbre dinamice, draw distance crescut şi modele de personaje şi maşini îmbunătăţite. De asemenea, va fi implementat un nou sistem de checkpoint-uri pentru a evita să daţi cu telefonul/tableta de pământ atunci când rataţi o misiune.

Pe lângă schema de control regândită pentru dispozitivele touch, Grand Theft Auto: San Andreas pentru mobile va oferi şi suport complet pentru controllere (va beneficia şi de certificare Made for iOS controller pe iOS 7).

GTA: San Andreas va fi lansat pentru o selecţie de dispozitive mobile bazate pe iOS, Android, Windows Mobile, precum şi pe Amazon Kindle. Rockstar a promis că va oferi mai multe detalii în viitorul apropiat. Reacţia fanilor? Aceştia au ignorat anunţul şi cer în continuare GTA V pentru PC.

GTA San Andreas

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News