Just Cause Mobile sosește pe Android și iOS în 2021

Autor: Vlad Ionescu | 11.12.2020
Just Cause Mobile sosește pe Android și iOS în 2021

În cadrul ceremoniei The Game Awards 2020, Square Enix a anunțaț lansarea noului Just Cause: Mobile pentru 2021, titlul urmând să fie disponibil exclusiv pentru platformele Android și iOS. În plus, publisher-ul a precizat și modurile de joc pe care utilizatorii le vor avea la dispoziție: campanie, multiplayer competitiv, misiuni co-op și multe altele, mai multe detalii urmând sa fie anunțate în curând.

Deși seria Just Cause a fost dezvoltată de către Avalanche Studios, versiunea de mobil va fi realizată chiar de către Square Enix.

Dinamica jocului va fi una destul de complexă, utilizatorii urmând să aibă la dispoziție o mulțime de moduri interesante, atât singe player, cât și multiplayer. Pe lângă campania jocului, Just Cause: Mobile va beneficia și de un mod competitiv, conceput pentru 30 de jucători.

Familiar, însă diferit

Just Cause: Mobile este realizat cu juatorul Unreal Engine 4 și va aduce, de asemenea, o mulțime de mecanici cu care fanii seriei sunt deja obișnuiți. Spre exemplu, clasica parașuta pe care jucătorii o puteau folosi pentru a se deplasa mai repede va fi disponibilă, dar și costumul de tipul wingsuit. Un alt aspect faimiliar va fi și voice chat-ul de care utilizatorii vor beneficia în modurile multiplayer și co-op.

Față de seria principală Just Cause, versiunea de mobil se va diferenția și prin personajele diferite pe care le va oferi. Utilizatorii jocului pe mobil nu vor juca drept Rico Rodrigurez, protagonistul principal al seriei. În schimb, gamerii iși vor putea personaliza eroul propriu, alegând de asemenea și echipamentul ce se potrivește cu stilurile lor de joc.

Deși Just Cause: Mobile va fi gratuit, gamerii vor avea la dispoziție și un magazin in-game, de unde își vor putea achiziționa obiecte in-game, pe bani reali. Mai multe detalii despre Just Cause: Mobile vor fi publicate, în curând, prin intermediul paginilor de social media ale jocului.

Sursa: VentureBeat

Urmărește Go4Games.ro pe Google News