Killzone: Mercenary – un shooter hardcore portabil

| 25.07.2013
Killzone: Mercenary – un shooter hardcore portabil

Aţi jucat vreodată un first person shooter pe un dispozitiv echipat doar cu ecran tactil? În ciuda graficii din ce în ce mai avansate, jocurile de acest tip suferă în mod evident de pe urma metodei de control, mult prea inexactă pentru a oferi o adevarată experienţă de gaming. Din fericire, o consolă precum PlayStation Vita poate scoate shooterele mobile din anonimat, oferind toată gama de butoane necesare pentru a juca un astfel de titlu în condiţii optime.

Totuşi, consola portabilă a celor de la Sony a fost privată până acum de un shooter de calitate, Resistance: Burning Skies dezamăgind fanii la capitolele grafică şi profunzime a gameplay-ului. Sony doreşte să corecteze aceste neajunsuri cu ajutorul lui Killzone: Mercenary, un shooter portabil realizat de studioul Guerilla Cambridge.

Pe lângă controlul perfect adaptat combinaţiei dintre suprafeţele sensibile la atingere, stick-uri analogice şi butoane, Killzone: Mercenary se laudă şi cu un aspect grafic de invidiat, comparabil cu ceea ce vedem în jocurile pentru console şi PC. Pentru acest titlu, studioul Guerilla Cambridge a folosit motorul grafic din Killzone 3, adaptat pentru PS Vita. Rezultatele, după cum puteţi vedea în clipurile de gameplay ataşate, sunt impresionante.

Killzone: Mercenary va fi lansat pe 4 septembrie 2013, exclusiv pentru PlayStation Vita.

Killzone Mercenary

Urmărește Go4Games.ro pe Google News