Krafton revine în India cu un nou joc: Battlegrounds Mobile

Autor: Vlad Ionescu | 06.05.2021
Krafton revine în India cu un nou joc: Battlegrounds Mobile

Vești bune pentru fanii titlului PUBG Mobile din India, producătorul Krafton anunțând astăzi o revenire a jocului în scena de eSports, sub denumirea de Battlegrounds Mobile. Versiunea de mobil PUBG a fost interzisă în India în luna septembrie a anului trecut, principalul motiv fiind îngrijorarea autorităților pentru confidențialitatea datelor. Printr-o postare publicată pe blog-ul jocului, Krafton și-a asigurat fanii că securitatea datelor și confidențialitatea sunt o prioritate maximă pentru companie.

Noul joc va fi lansat sub numele de BattleGrounds Mobile și va colabora cu „parteneri”, asigurând astfel colectarea și stocarea datelor în conformitate cu legile țării. În plus, titlul va primi și un ecosistem de eSports separat, care va fi compus din diferite turnee, ligi și evenimente. Mutarea vine după ce anul trecut Krafton a menționat faptul că intenționează să creeze cea mai mare ligă de eSports din țără.

Battlegrounds Mobile India va beneficia și de evenimente exclusive pentru jucătorii din regiune, oferindu-le astfel conținut propriu. Deși momentan data de lansare a titlului nu a fost încă menționată, se pare că producătorul le va oferi gamerilor șansa de a se preînregistra în așteptarea jocului.

Krafton promite investiții masive!

După ce anul trecut jocul companiei a fost interzis în India, Krafton a anunțat faptul că va lansa o filială în această regiune, unde își propune să investească 100 de milioane de dolari. De asemenea, compania a anunțat și o versiune de PUBG Mobile India, un joc exclusiv care va avea efecte de sânge verde, cât și un timp limitat de joc. Totuși, nu s-a menționat dacă Battlegrounds Mobile India va avea, la rândul său, efectele de sânge verde.

Conform politicii de confidențialitate a jocului și a condițiilor de furnizare, vor intra în vigoare și anumite restricții de timp pentru jucătorii minori. În acest caz, jucătorii sub 18 ani sunt nevoiți să ofere numărul de telefon al unui părinte sau tutore, producătorii confirmând astfel dacă jucătorul este eligibil în mod legal pentru a accesa jocul. În plus, jucătorii minori vor putea juca Battlegrounds Mobile doar maximum trei ore pe zi și vor fi adăugate și niște limitări de cheltuieli în magazinele jocului.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News