NACL anunță o nouă ligă de PUBG: Fall 2020 Series

Autor: Vlad Ionescu | 21.10.2020
NACL anunță o nouă ligă de PUBG: Fall 2020 Series

Organizația nord americană de eSports NACL a anunțat oficial o nouă competiție pentru jocul PlayerUnknown`s Battlegrounds Mobile (PUBG). De asemenea, organizația non-profit va opera, alături de Collegiate Battlegrounds Associations, pentru a pune bazele noului turneu PUBG League Fall 2020 Series. Competiția se va desfășura pe o perioadă de patru săptămâni, timp în care toate meciurile vor fi transmise în direct pe canalul oficial de Twitch la celor de la NACL.

Printre turneele organizate de NACL, se află cele pentru titluri precum Fortnite, Valorant, CS GO sau NHL20. În plus, aceștia au anunțat implicarea și în două viitoare proiecte: Madden NFL 21 și Rocket League. Cel mai probabil, acestă colaborare va începe spre sfârșitul anului, după terminarea turnelului PUBG League Fall 2020 Series.

Cel mai probabil, evenimentul se va desfășura într-un sistem de solo, dou și squad. Participanții se lupta pentru un premiu în bani de 1.000$, precum și pentru ocazia de a participa la NACL Collegiate PUBG Grand Championship. Câștigătorul marelui turneu va primi o invitație, sub formă de interviu, cu organizația Wolves eSports, deținută de echipa Wovlerhampton Wanderes din Premier League.

Deși în ultimul timp interesul pentru campionatele de PUBG pe platforma PC au scăzut drastic, organizatorii de turnee și evenimente și-au îndreptat atenția pe varianta Mobile, jocul fiind accesibil mult mai multor persoane.

Foarte popular pe dispozitive mobile

PUBG Mobile, unul dintre cele mai populare jocuri ce pot fi jucate de pe telefonul mobil, are la baza un concept destul de simplu: 100 de jucători sunt aruncați pe o hartă de 8 x 8km, misiunea lor principală fiind supravițuirea și eliminarea adversarilor.

Pe parcusul meciului, jucătorii primesc diferite arme, armuri sau chiar skin-uri mai bune. Fiecare component de muniție are un nivel anume, armele însemnate cu nivelul 3 fiind cele mai puternice din acest mod al jocului. Pentru a descarcă PUBG Mobile tot ceea ce trebuie să faceți este sa accesați jocul în Play Store sau App Store, jocul fiind gratuit pentru toată lumea. Shooter-ul ocupă aproximativ 2GB, iar, pentru dispozitivele Android, aveți nevoie de 4 GB de memorie RAM pentru a rula PUBG Mobile.

Sursa: NACL

Urmărește Go4Games.ro pe Google News