Mass Effect Infiltrator va fi lansat pe iOS

| 09.02.2012
Mass Effect Infiltrator va fi lansat pe iOS

Pentru a promova cât mai eficient Mass Effect 3, Electronic Arts pregăteşte o surpriză deţinătorilor de dispozitive iOS: Mass Effect Infiltrator este un shooter third person special dezvoltat pentru această platformă, care îşi va acompania fratele mai mare de pe console şi PC.

Mass Effect Infiltrator încearcă însă să facă abstracţie de moda jocurilor casual, caracteristice terminalelor mobile, fiind un shooter în adevăratul sens al cuvântului, cu un aspect grafic demn de luat în seamă şi cu acţiune comparabilă cu ceea ce întâlnim în titlurile „serioase”. Jucătorii vor fi nevoiţi să asedieze o bază Cerberus, cu această ocazie având posibilitatea de a debloca arme pentru Mass Effect 3.

Mass Effect Infiltrator

De asemenea, jucând Mass Effect Infiltrator puteţi câştiga puncte de „Galactic Readiness” în Mass Effect 3, numărul acestora influenţând concluzia poveştii single player din acest joc. Aceleaşi puncte vor putea fi dobândite şi din misiunile cooperative din Mass Effect 3, însă atât Electronic Arts, cât şi BioWare au afirmat că nu va fi neapărată nevoie de completarea acestor misiuni sau a jocului Mass Effect Infiltrator pentru iOS pentru a debloca cel mai „cool” sfârşit de poveste pentru comandantul Shepard.

Mai jos puteţi admira primele imagini din Mass Effect Infiltrator, joc care va fi lansat „în curând” prin intermediul AppStore. Nu a fost menţionată încă o eventuală versiune de Android a jocului. Mass Effect 3 va fi lansat în Europa pe 9 martie 2012, demo-ul fiind aşteptat pe 14 februarie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News