Modul Zombies revine în Call of Duty: Mobile

Autor: Vlad Ionescu | 01.04.2021
Modul Zombies revine în Call of Duty: Mobile
Foto: Garena

Call of Duty: Mobile a reușit să devină, de la lansare și până acum, unul dintre cele mai apreciate shootere de mobil. În decurs de un an, jocul a fost descărcat de peste 200 de milioane de ori și a generat venituri de aproape 500 de milioane de dolari. Acest succes comercial a determinat Activision să își îndrepte maim ult atenția către jocul mobil. Astfel, Call of Duty: Mobile este în permanență actualizat cu conținut și caracteristici noi, care sunt adesea împrumutate din edițiile trecute de Call of Duty.

Odată cu noul update, modul de joc Zombies va reveni în Call of Duty: Mobile. Harta Shi No Numa va fi disponibilă în versiunea chineză a jocului în curând, în timp ce restul lumii va primi modul de joc printr-o viitoare actualizare. Încă din modul inițial, jucătorii Zombies s-au luptat cu strigoi în Pentagon, o arenă pentru gladiatori.

Cel mai recent update tocmai a fost lansat în China și a adus o mulțime de conținut nou. Aceasta include un nou mod Zombies, un sistem de ranking și hărți multiplayer. Versiunea chineză a jocului mobil primește modificările viitoare cu câteva luni înainte ca acestea să fie prezentate utilizatorilor occidentali. Jucătorii de pe mobile au remarcat că actualizările chinezești reprezintă adesea veritabile preview-uri pentru conținutul nou ce urmează să fie adăugat și în Vest. Odată ce jucătorii din China au instalat cea mai nouă actualizare, un nou mod Zombies este vizibil imediat pe ecranul de pornire.

Actualizarea include, de asemenea, o nouă hartă multiplayer de dimensiuni medii, Monastery, care prezintă lupte în interior și în aer liber. Actualizarea Call of Duty: Mobile Season 2 a adăugat recent două noi hărți multiplayer: Shipment și Shoot House.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News