Pokemon GO sărbătorește Ziua Pământului cu un eveniment special

Autor: Vlad Ionescu | 15.04.2021
Pokemon GO sărbătorește Ziua Pământului cu un eveniment special

Dezvoltatorul jocului Pokemon GO a anunțat că va desfășura un eveniment in-game numit Săptămâna Sustenabilității, dedicat Zilei Pământului din acest an. Acest eveniment va crește rata de spawn a Pokemon-ilor și va oferi bonusuri în joc pentru obiective legate de durabilitate. Pokemon GO este unul dintre cele mai mari titluri mobile lansate vreodată, combinând tehnologia AR cu franciza Pokemon pentru a crea o experiență de joc nouă.

Jucătorii se plimbă cu telefoanele în lumea reală, aplicația mobilă urmărind mișcarea și afișând diferiții pokemoni din zonă, care pot fi prinși și colecționați. Acești pokemoni pot fi folosiți pentru a lupta în diferite feluri de confruntări, chiar și împotriva altor jucători. Jocul continuă să fie actualizat în mod constant la aproape cinci ani de la lansare, cu evenimente in-game regulate și cu mai mulți pokemoni disponibili.

Evenimentul va dura o săptămâna și vine cu o mulțime de surprize pentru gameri!

Potrivit blogului oficial Pokemon GO, campania Niantic Sustainability se va desfășura în perioada 20 aprilie – 25 aprilie 2021, cu o gamă de pokemoni și articole disponibile în această perioadă. Diferiți pokemoni se vor genera mai frecvent, vor fi schimbate bazinele de ouă, pot fi câștigate recompense tematice pentru evenimente și utilizatorii pot primi un tricou virtual gratuit pentru Săptămâna Durabilității, ce va putea fi colectat pentru avatarul jucătorului. Acest eveniment va avea loc simultan cu campania de sustenabilitate a celor de la Niantic din viața reală, unde, dacă jucătorii tuturor titlurilor Niantic sunt capabili să lucreze împreună pentru a atinge anumite obiective, dezvoltatorii vor debloca mai multe bonusuri în joc pentru jucători.

De asemenea, Binacle va debuta în timpul acestui eveniment. Cunoscut sub denumirea de pokemon cu două mâini, acesta seamănă cu o gâscă și evoluează în Barbaracol. Alături de acest pokemon, vor apărea și Grimer, Drillbur, Ferroseed și Trubbish. Bazinul de ouă de 5 km va include Diglett, Tangela, Goldeen, Budew, Cherubi și Finneon. Binacle va apărea în Raids împreună cu Vileplume, Exeggutor și alți pokemoni.

Sursa: Mercury News

Urmărește Go4Games.ro pe Google News