Pro Evolution Soccer Manager: Konami contraatacă pe mobile

| 28.04.2014
Pro Evolution Soccer Manager: Konami contraatacă pe mobile

Konami pregăteşte un răspuns pentru FIFA Ultimate Team, modul de joc încorporat de EA în ultimele ediţii FIFA, în care jucătorii au posibilitatea sa colecţioneze „cartonaşe” cu fotbalişti, pe care îi pot folosi apoi într-o „echipă de vis”. Abordarea celor de la Konami este însă un pic diferită, fiind destinată pieţei dizpozitivelor mobile cu iOS şi Android.

Este vorba despre PES MANAGER, o aplicaţie gratuită, în care utilizatorii trebuie să contruiască o echipă în jurul unui jucător de la cluburile din Europa şi să aiba grija de viitorul acesteia. Pro Evolution Soccer Manager are la bază bine cunoscutul joc „World Soccer Collection S“ din Japonia, urmând să fie disponibil în peste 55 de ţări din întreaga lume.

În aplicaţia PES MANAGER, utilizatorii primesc la început 14 jucători ca bază pentru echipa lor, iar abilităţile şi punctele forte ale fiecăruia sunt prezentate pe insigna de jucător. Jucătorii se antrenează pentru a-şi îmbunătăţi calităţile, iar apoi se confruntă cu oponenţi virtuali sau reali, fiecare dintre aceştia folosind tactici şi atacuri speciale pe parcursul meciului. Câştigătorii primesc ulterior mingi speciale, care ajută la dezvoltarea abilităţilor echipei.

PES Manager

Meciuri reale vor fi prezentate în 3D, cu peste 1500 de insigne de fotbalişti cu fotografii autentice. Este vorba despre jucători licenţiati, de la cele mai bune echipe din Europa: Neymar, Cristiano Ronaldo, Carlos Vela sau Giovani dos Santos sunt doar câteva exemple. Jucătorii trebuie să decidă aşezarea în teren şi stilul de joc şi să se asigure că fotbalistii selectaţi sunt folosiţi în funcţie de abilităţile lor. Modalitatea de control va fi simplă şi intuitivă, folosind sistemul „drag and drop“.

Pe măsură ce echipa jucătorului avansează în liga PES MANAGER şi în alte competiţii, se pot obţine noi insigne cu fotbalişti prin câştigarea meciurilor sau prin „Prize Draw“. Prize Draw (tragere la sorţi pentru premii) e disponibilă prin utilizarea punctelor obţinute de utilizator sau prin folosirea de Energy Balls (mingile de care aminteam mai devreme). Energy Balls se pot cumpăra în cadrul aplicaţiei, se pot obţine drept premii sau drept cadou de la administratorii jocului.

Pentru a pregăti lansarea lui Pro Evolution Soccer Manager, Konami a demarat o campanie de promovare, prin intermediul căreia jucătorii pot să obţină un avantaj înainte de lansarea jocului: orice utilizator care se înregistrează înainte de lansare va primi o insignă de jucător, dacă participă la o întrecere de şuturi la poartă. Mini-jocul poate fi repetat de maximum trei ori într-o perioadă de 24 de ore. După evaluarea insignei de jucător obţinute, participanţii pot fie să păstreze insigna, fie să încerce din nou să câştige una mai bună. Numărul maxim de încercări poate fi sporit şi prin distribuirea informaţiilor despre această campanie de promovare prin reţelele de socializare, cum ar fi Facebook şi Twitter.

Mini-jocul asociat cu campania de promovare PES MANAGER poate fi încercat aici: https://snspre.s.game.konami.jp/pes_manager/form.php?lang=en

PES Manager

Urmărește Go4Games.ro pe Google News