Rayman Legends va fi lansat pe încă o platformă (UPDATE)

| 29.05.2013
Rayman Legends va fi lansat pe încă o platformă (UPDATE)

Update: Ubisoft a lansat şi un trailer dedicat versiunii pentru PlayStation Vita a jocului Rayman Legends.


Se pare că Ubisoft s-a hotărât să aducă platformer-ul Rayman Legends pe cât mai multe sisteme: astfel, după versiunile pentru Nintendo Wii U, Xbox 360 şi PlayStation 3, Rayman Legends tocmai a fost confirmat şi pentru PlayStation Vita, consola portabilă a celor de la Sony.

Mai mult, pe lângă faptul că Rayman Legends pentru Vita va oferi absolut tot conţinutul din versiunile dedicate consolelor “de casă”, această ediţie a jocului se va lăuda şi cu cinci niveluri exclusive, în care jucătorii îl vor putea controla pe muscoiul Murphy cu ajutorul touch pad-ului de pe spatele consolei. Spre deosebire de predecesorul Rayman Origins, a cărui versiune de PS Vita nu oferea multiplayer, Rayman Legends va include multiplayer şi pe această consolă, modurile competitive şi cooperative urmând a putea fi accesate prin Wi-Fi.

În plus, versiunea de PlayStation Vita a lui Rayman Legends va oferi şi două costume exclusive pentru Rayman şi amicul său Globox: primul se va putea costuma în Prince of Persia, în timp ce corpolentul său prieten va putea îmbrăca uniforma lui Sam Fisher din Splinter Cell.

Rayman Legends este continuarea extrem de reuşitului Rayman Origins, echipa de la Ubisoft Montpellier adăugând o varietate de moduri de joc, noi personaje, gameplay ce se va desfăşura pe mai multe planuri şi sisteme de iluminare şi renderizare îmbunătăţite graţie motorului grafic UbiArt Framework.

Rayman Legends va fi lansat în Europa pe 29 august 2013, pentru Nintendo Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 şi PlayStation Vita. Cel mai probabil, la fel ca în cazul lui Origins, Rayman Legends va fi lansat şi pe PC într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.

Rayman Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News