Red Bull lansează un nou joc de tipul AR: Discover Your Wiiings

Autor: Vlad Ionescu | 06.02.2021
Red Bull lansează un nou joc de tipul AR: Discover Your Wiiings

Pe lângă renumitele parteneriate și sponsorizării ale evenimentelor eSports, Red Bull revine în scena gaming-ului cu nou joc de tipul AR. Titlul este disponibil pe mobil și este prezentat de cinci dintre sportivii care reprezintă brand-ul de băuturi energizante.

Linia de titluri Discover Your Wiiings este acum live și le va oferi jucătorilor șansa de a avea parte de o mulțime de experiențe și de a câștiga premii în timp ce o fac. În aceast proiect sunt incluși streamer-ul și creatorul de conținut Ninja, campiona la surf Carissa Moore, skateboarderul Zion Wright, pilotul de motosport Travis Pastrana și motociclistul Kate Courtney. Fiecare sportiv beneficiază de propriul său titlu AR, care îi va pune pe utilizatori într-un „joc pentru fiecare sport”.

Aceste titluri vor avea gameri care concurează într-o arenă de jocuri, surfing, skateboarding, într-un parc de skate, curse pe teren accidentat și ciclism printr-o pădure. Fiecare joc a fost proiectat în unsprezece luni de cercetare și dezvoltare, dezvoltatorii concetrându-se pe aplicarea tehnicilor de viziune și automatizare pentru o cutie de Red Bull ce poate fi urmărită într-un spațiu 3D.

Premii inedite

După descărcarea aplicației Red Bull AR pe telefon, utilizatorii vor putea să selecteze jocul pe care îl doresc și să-l deblocheze scanând o cutie de Red Bull. Topul fiecărui joc se va termina pe 31 martie, atunci când utilizatorii vor fi eligibili pentru premii. Marele premiu pentru fiecare joc va consta în șansa de a experimenta o sesiune unică cu unul dintre sportivi.

Aceasta include o zi de navigare cu Moore, mersul cu mașina de rallycross a lui Pastrana sau o sesiune de jocuri cu Ninja. Ocupanții locurilor secunde ar putea câștiga unul dintre mai multe articole sportive personalizate, cum ar fi un skateboard sau o placă de surf Discover Your Wiiings, în timp ce jucătorii de pe locurile trei vor primi un pachet de premii Discover Your Wiiings.

Sursa: GamesPress.com, RedBull.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News