Sezonul 4 din Call of Duty: Mobile a început oficial

Autor: Vlad Ionescu | 28.05.2021
Sezonul 4 din Call of Duty: Mobile a început oficial
Foto: Activision

Varianta de mobil a titlului Call of Duty a ajuns și la sezonul cu numărul 4, producătorii introducând o nouă serie de caracteristici în joc. Pe lângă adăugarea modului Clan War, cât și a unui nou Battle Pass, utilizatorii se bucură și de arme noi. Harta Dome, pușca MK2 și scorestreak-ul Hawk X3 sunt cele mai importante caracteristici introduse odată cu noul sezon din CoD: Mobile. Pentru a fi la zi cu acest update, gamerii sunt nevoiți să descarce o actualizare.

Costul noului Battle Pass este de 220 CP, iar acesta poate fi achiziționat direct din joc. Aici, există patru soldați: Alex – Bounty Hunter, Morte – Conciliatore, Scylla – Dusted și Scarlett Rhodes – Carmine. De asemenea, o carte de vizită și alte cinci blueprints pentru arme epice pot fi deblocate de către utilizatori.

O nouă serie de clasament a ajuns în CoD: Mobile. Clasamentele jucătorilor au fost resetate, iar, odată cu această resetare, au fost introduse și noi recompense ranked. Conform producătorilor, această actualizare are și scopul de a echilibra dinamica jocului.

Utilizatorii pot debloca și noua pușcă MK2, scorestreak-ul Hawk X3 și echipamentul tactic Heartbeat Sensor. MK2, este cea de a patra pușcă introdusă în joc și are o precizie foarte bună, pe lângă o putere crescută. Poate fi deblocată gratuit atingând nivelul 21 în sezonul patru.

Hawk X3 este o dronă controlată manual, echipată cu o mitralieră. La fel ca pușca MK2, poate fi deblocată în joc, atingând nivelul 14. În timpul unui meci de CoD: Mobile, jucătorii sunt nevoiți să obțină o serie de 750 de puncte consecutive fără să moară pentru a-l putea folosi. Senzorul Heartbeat este cel mai nouă piesă tactică introdusă în sezonul 4 al jocului. Poate fi deblocat prin finalizarea misiunilor din challenge-ul în curs al sezonului.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News