Steam, în sfârşit şi pe telefoanele mobile

| 27.01.2012
Steam, în sfârşit şi pe telefoanele mobile

Deşi ameninţau de mult că doresc să aducă experienţa Steam şi pe terminalele mobile inteligente, cei de la Valve abia acum au reuşit această performanţă. Începând de astăzi, puteţi descarcă aplicaţia Steam Mobile de pe AppStore (pentru dispozitivele dotate cu iOS) sau Android Market (pentru terminalele bazate pe sistemul de operare Android).

Steam MobileAplicaţia se află momentan încă în stadiul de testare beta, doar o porţiune limitată a conturilor Steam actuale având posibilitatea de a face login folosind Steam Mobile. Cei de la Valve au promis că vor lărgi această bază de utilizatori în fiecare zi, în funcţie de necesităţi şi posibilităţi, până când faza de testare va fi finalizată. Chiar dacă nu aveţi un cont Steam aceptat de aplicaţie, nu ar fi o idee rea să încercaţi totuşi logarea prin Steam Mobile (atenţie, chiar şi varianta de mobil suportă Steam Guard!) pentru a grăbi procesul de acceptare în beta.

Steam Mobile permite verificarea listelor de prieteni, iniţierea de sesiuni de chat cu aceştia, browsing-ul printre screenshot-uri, consultarea ofertelor actuale şi chiar achiziţionarea de jocuri. Teoretic, aplicaţia mobilă Steam oferă aproape toată funcţionalitatea clientului de desktop, mai puţin posibilitatea de a rula jocuri.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News