Versiunea de mobil a jocului Call of Duty a primit noi moduri de joc

Autor: Vlad Ionescu | 17.02.2021
Versiunea de mobil a jocului Call of Duty a primit noi moduri de joc

Fanii versiunii de mobil a jocului Call of Duty au un nou motiv de bucurie, producătorii lansând noi moduri de joc: Hardcore Hardpoint si Hardcore Headquarters.

Aceste moduri Hardcore modifică regulile din multiplayer-ul jocului Call of Duty Mobile. După cum sugerează și numele, este vorba despre o experiență de joc mai realistă și mai intensă pentru jucători. HP-ul tuturor jucătorilor este redus la doar 30%, iar intensitatea este crescută de faptul că minimap-urile sunt dezactivate. Astfel, jucătorii pot observa dușmanii și coechiperii numai atunci când este utilizat un UAV. Spre deosebire de modurile tradiționale, jucătorii trebuie, de asemenea, să fie atenți pentru a nu trage în coechiperi. Orice damage aplicat colegilor de echipă va fi automat aplicat și propriului personaj. În afară de aceste adăugiri, modurile Headquarters și Hardpoint urmează aceleași reguli ca în mod obișnuit în CoD: Mobile.

Variante diferite ale unor moduri de joc clasice

În modul Hardpoint, gamerii trebuie să preia controlul asupra așa-numitului Hardpoint, care acordă un punct pe secundă. După trecerea fiecărui minut, Hardpoint trece la o nouă locație pe hartă, iar prima echipă ce câștigă 150 de puncte va obține victoria în acest mod al jocului.

Headquarters, pe de altă parte, este ușor diferit, jucătorii fiind nevoiți să captureze un întreg “cartier general” care acordă un punct pe secundă, iar prima echipă care atinge 100 de puncte obține victoria.

Variantele Hardcore ale acestor moduri au fost adăugate doar pentru o perioadă limitată, acestea fiind disponibile până pe 18 februarie.

Sursa: TalkEsport.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News