Motivul pentru care IKEA a expus console false PS5 și Xbox Series X în magazinele sale

Autor: Adrian Popa | 05.01.2021
Motivul pentru care IKEA a expus console false PS5 și Xbox Series X în magazinele sale
Foto: Reddit/TomaccoTastesLikeGma

Noile console video PS5 și Xbox Series X sunt atât de mari încât IKEA a expus în magazinele sale unele unități false pentru a-i ajuta pe clienți să aleagă mobilierul potrivit pentru ele.

„Consolele” de la IKEA au afișate pe ele dimensiunile exacte ale dispozitivelor reale. O imagine cu obiectele a fost publicată pe Reddit, în secțiunea r/gaming.

„Which IKEA media storage unit will be able to fit my new, meme-ishly oversized, game console?” from r/gaming

Dacă Xbox Series X are dimensiuni încă decente, totuși, PS5 este cea mai mare consolă video lansată în perioada recentă. Mulți utilizatori nu au reușit să monteze dispozitivul în mobilierul pe care îl aveau acasă așa că l-au pus pur și simplu pe podea.

Citește și: Un gamer a cumparat cinci console PS5, toate pentru el. Iată la ce le folosește

Pentru cei care au console Sony sau Microsoft de ultimă generație, dar magazinul lor IKEA nu dispune de dispozitivele false, avem un sfat: puteți apela la vechea ruletă, mereu utilă la casa omului.

IKEA este tot mai interesată de industria gamingului. Compania a încheiat un parteneriat cu producătorul de electronice ASUS ROG pentru a realiza mobilier „accesibil” pentru gameri. Gama va include aproximativ 30 de produse.

Compania nu a oferit exemple, dar este vorba, cel mai probabil, de birouri, scaune sau suporturi pentru căști.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News