(P) Promoția Water Tiger & jocuri video ieftine pe Eneba.com!

Autor: Alex Manole | 07.02.2022
(P) Promoția Water Tiger & jocuri video ieftine pe Eneba.com!

Luna februarie din 2022 se transformă în cea mai bună lună pentru gameri. Doar dacă ne uităm la jocurile care vor fi lansate, ni se face pielea de găină. De la noul Dying Light 2 la Horizon Forbidden West, și Elden Ring – este cea mai tare lună de gaming, nu-i așa? Dar achiziționarea acestor jocuri s-ar putea să-și facă simțită prezența în portofel. Totuși, nu trebuie să fie așa! Hai să-ți dăm un pont, ca să știi cum poți economisi sume semnificative dar totuși să te joci mai multe jocuri în luna februarie!

Descoperă acum marketplace-ul digital dedicat gamerilor din întreaga lume, Eneba.com, unde vei găsi chei pentru jocuri video (video game keys), monede de joc, articole cosmetice, o mulțime de carduri prepaid dar și abonamente pentru console de joc. Misiunea noastră este să oferim prețuri scăzute, pentru ca tu să poți cheltui mai puțin dar să te bucuri de mai multe jocuri.

Promoția Water Tiger

Sărbătorim Anul Nou Chinezesc cu Promoția Water Tiger. Simbolul zodiac înseamnă putere și curaj, deci calități necesare atunci când te joci jocuri video. Nu rata Promoția Water Tiger, pentru a obține titluri fascinante, precum noile versiuni lansate pentru PC God of War, Dying Light 2: Stay Human, sau alătură-te fenomenului global numit Minecraft. Aceste, și încă multe alte jocuri te așteaptă cu ocazia Promoției Water Tiger.

Fanii Fortnite se pot bucura din plin! Puneți mâna pe articole cosmetice la prețuri reduse și pe monede V-bucks. Același lucru e adevărat și pentru jucătorii Apex Legends și League of Legends. Nu rata șansa să-ți îmbunătățești experiența de joc!

Descoperă Promoția Water Tiger, dezlănțuie bestia din tine și fă setup-ul de gaming să urle!

Februarie – luna perfectă pentru gameri!

Începem luna februarie cu remaster-ul premiat Life is Strange, iar dacă încă nu ai avut ocazia să-l joci, Colecția Remastered oferă șansa perfectă ca să revizitezi misterioasa locație numită Arcadia Bay.

Câteva zile mai târziu, vom începe parkour-ul printre clădirile înalte ale unui oraș distopic, încercând să supraviețuim apocalipsei zombie și să ne păstrăm umanitatea cu Dying Light 2: Stay Human. Dezvoltatorii promit că pentru a finaliza întregul joc, vom avea nevoie de aproximativ 500 de ore. Ești gata de provocare?

Nu lăsa ca noul Sifu, un joc bazat pe artele marțiale, să treacă neobservat! Jocul nu este un titlu AAA, dar oferă mecanici de joc interesante – de exemplu, odată ce mori în timpul jocului, vei deveni mai bătrân, astfel devenind un adevărat maestru al artelor marțiale. Și cine poate spune nu artelor marțiale?

Destiny 2: The Witch Queen va extinde universul și folclorul din Destiny 2 cu noi raiduri, noi boss-i, noi arme și loot nou-nouț, care te așteaptă să-l descoperi și să-l obții. Un adevărat cadou tuturor jucătorilor Destiny 2!

Fanii adrenalinei și vitezei vor avea oportunitatea să se pună la volan cu noul GRID Legends. Jocul combină cursele de mașini la viteze ridicate, acțiunea palpitantă și o varietate enormă de curse, de la cele cu mașini sport electrice până la camioane de curse grele.

Celor care au jucat deja Horizon Zero Dawn, noul Horizon Forbidden West nu are nevoie de introducere. Jocul este mult râvnit de fani, și suntem nerăbdători să descoperim noile teritorii interzise, să luptăm cu noi mașinării, să învățăm noi skill-uri, și poate în final, să zburăm pe un dinozaur mecanic. Ți-ai rezervat deja locul pentru noua călătorie în Forbidden West?

Luna se încheie cu Elden Ring, un joc dezvoltat de FromSoftware în colaborare cu autorul seriei Game of Thrones – George R. R. Martin. Elden Ring este primul joc oferit de FromSoftware, care adaptează formula open-world, și încurajează jucătorii din întreaga lume să descopere și să cucerească tărâmul numit The Lands Between. Luând în considerare aspectele văzute până acum, Elden Ring va fi cu siguranță una dintre cele mai bune titluri lansate în 2022!

Economisește în magazinul PlayStation

Horizon Forbidden West este disponibil exclusiv pe PS4 și PS5, iar copiile digitale pot fi cumpărate din PSN Store plătind prețul întreg. Dar uite o idee! Eneba oferă o varietate de carduri PSN ieftine. Utilizând aceste carduri, vei plăti mai puțin decât valoarea monetară a cardului în sine, iar astfel vei economisi bani odată cu achiziția în PSN Store. Și nu vorbim doar de noul Horizon, ci despre toate jocurile menționate până acum.

Nu plăti prețul întreg! Ia-ți acum un gift card PSN și plătește mai puțin! Nu rata ofertele noastre la carduri PSN.

Bine ai venit pe Eneba!

Eneba își deschide porțile tuturor celor care vor să plătească mai puțin și să se joace mai mult. Descoperă acum Promoția Water Tiger, și cumpără tot ce-ți place! Umple-ți portofelul cu monede de joc și gift carduri. Descoperă marketplace-ul nostru pentru a trăi tot ce-i mai bun în lumea gaming-ului.

Economisește peste măsură abonându-te la newsletterul nostru. Astfel, vei fi printre primii care primesc reduceri adiționale la colecțiile de jocuri video, iar dacă ne urmărești pe rețelele de socializare, vei afla primul despre noile promoții flash sale, reduceri și oferte speciale. A venit timpul să cheltui mai puțin pe tot ce ține de gaming – bine ai venit în comunitatea de gaming Eneba!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News