Megajump, jocul de 500.000 de dolari de pe Steam, este acum gratuit

Autor: Adrian Popa | 06.02.2023
Megajump, jocul de 500.000 de dolari de pe Steam, este acum gratuit
Foto: Steam

Megajump a făcut valuri când a fost lansat în octombrie 2020, deoarece creatorul lui a stabilit prețul la 505.000 de dolari.

Laptop Gaming, dezvoltatorul titlului, a exploatat o problemă existentă în sistemul de prețuri de pe platforma Valve, așa că, din glumă, a cerut o jumătate de milion de dolari pe o copie digitală. Decizia a dat naștere la controverse, iar creatorul jocului a fost acuzat de tentativă de spălare de bani.

Acum, Laptop Gaming a decis să facă ofere jocul gratuit, pentru totdeauna. Pe numele real Tang Xiaolong, dezvoltatorul a transmis că ia în calcul, pentru viitor, lansarea unui DLC sau introducerea de microtranzacții.

În Megajump, titlu care a fost bine primit de utilizatorii de Steam, jucătorii trebuie să facă salturi precise pentru a continua povestea. Dezvoltatorul lucrează deja la o continuare pentru joc.

Titlurile cu prețuri mari nu sunt o raritate pe Steam. În ianuarie a debutat The Hidden and Unknown, la prețul de 1.950 de euro. Printre cele mai scumpe jocuri disponibile pe platformă se mai numără Ascent Free-Roaming VR Experience, care costă 1.000 de euro.

Megajump – cerințe minime de sistem:

Sistem de operare: Windows 10

Procesor: Intel Core i5-7400K

Memorie RAM: 4 GB

Placă video: GeForce GTX 1060

Spațiu disponibil: 1 GB

Trailerul oficial al Megajump:

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News