The Grave Digger, joc indie cu un concept original

| 03.06.2013
The Grave Digger, joc indie cu un concept original

Marii publisheri au abandonat de mult ideea originalităţii, bazându-se în primul rând pe continuări pentru jocurile de succes, probabil cea mai scurtă cale pentru a obţine profitul vizat. Astfel, subiectul originalităţii a rămas în sarcina micilor producători independenţi, singurii care mai încearcă lucruri noi într-o industrie suprasaturată de shootere sau jocuri de acţiune.

Un astfel de studio este Home Groan Games, o echipă britanică formată din doar două persoane, primul joc al acestora fiind The Grave Digger. În ciuda aspectului grafic subdezvoltat (de înţeles, având în vedere resursele limitate de care dispun cei de la Home Groan Games), The Grave Digger musteşte de originalitate: jocul este un puzzle, în care personajul principal este un cioclu care trebuie să găsească comori în morminte, încercând în acelaşi timp să se ferească de fantomele care bântuie prin cimitire.

Versiunea demo a jocului The Grave Digger oferă trei niveluri (din cele 18 ale jocului complet) şi poate fi descarcată printr-un simplu click pe butonul de mai jos.

The Grave Digger Demo

Dacă v-a plăcut demo-ul, The Grave Digger poate fi achiziţionat chiar de pe site-ul producătorului, la un preţ de numai 21.35 lei.

The Grave Digger

Urmărește Go4Games.ro pe Google News