Trine 2 se lansează mâine pe PC, consolele vor urma

| 06.12.2011
Trine 2 se lansează mâine pe PC, consolele vor urma

Echipa finlandeză Frozenbyte a anunţat că mult aşteptatul puzzle platformer Trine 2 va fi lansat începând de mâine. Trine 2 combină elementele clasice de platforming, cu puzzle-uri bazate pe motorul fizic implementat în joc, dar şi cu acţiunea cooperativă, în care trei personaje (cavalerul, hoaţa şi magul) trebuie să colaboreze pentru a răzbi în aventura lor.

Primele pe lista vor fi versiunile de PC şi Mac ale lui Trine 2, care, începând de mâine, vor fi lansate prin intermediul Steam. Jocul va fi disponibil în două versiuni, cea standard şi un collector’s edition, care aduce în plus un artbook digital şi coloana sonoră a jocului. Această versiune va folosi Steamworks, urmând ca în 2012, studioul să pregătească şi o versiune fără DRM (protecţie) a jocului, care va fi cel mai probabil inclusă în promoţii de genul Humble Bundle.

Ediţiile de console ale jocului vor fi lansate un pic mai târziu, după cum urmează: varianta de Xbox 360 a lui Trine 2 va vedea lumina zilei pe 21 decembrie, pe Xbox Live, în timp ce utilizatorii serviciilor americane ale PlayStation Network vor putea descărca Trine 2 pe PlayStation 3 începând cu 20 decembrie. Deţinătorii europeni de PS3 vor primi jocul până în Crăciun.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News