Trine 2 va primi un expansion consistent

| 19.03.2012
Trine 2 va primi un expansion consistent

Studioul finlandez Frozenbyte a anunţat că are de gând să lanseze un expansion pack pentru Trine 2, puzzle-platformer-ul apărut la finele anului trecut. Expansion-ul va conţine nu mai puţin de şase capitole suplimentare, monştri şi skill-uri noi, precum şi un nou nivel de dificultate.

Deşi nu au fost anunţate încă numele noului expansion şi data la care acesta urmează să fie lansat, Frozenbyte a oferit totuşi un scurt teaser trailer pentru acesta, în care sunt prezentate câteva dintre mediile de joc în care va avea loc acţiunea.

Trine 2 îmbina într-un mod armonios mecanicile de joc caracteristice unui platformer cu felurite puzzle-uri, în special cele bazate pe fizică. Pentru a completa nivelurile, jucătorii puteau apela oricând la cele trei personaje principale: un mag, un cavaler şi o hoaţă, fiecare cu abilităţile sale unice.

Faţă de predecesorul acestuia, Trine 2 a adăugat noi mecanici de joc, noi inamici şi o varietate mult mai mare a decorurilor. Grafica a fost de asemenea excelentă, jocul celor de la Frozenbyte fiind unul dintre cele mai arătoase titluri apărute pe parcursul lui 2011.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News