„Resident Evil Village”: Povestea persoanei reale din spatele personajului Lady Dimitrescu

Autor: Ana Obretin | 02.06.2021
„Resident Evil Village”: Povestea persoanei reale din spatele personajului Lady Dimitrescu

În urmă cu o lună, odată cu lansarea „Resident Evil Village”, fanii francizei horror japoneze au aflat cine și-a împrumutat vocea unui personaj devenit deja celebru în mediul online, Lady Dimitrescu. Maggie Robertson era doar o actriță aspirantă înainte să obțină această oportunitate neașteptată, iar povestea ei este una atipică la Hollywood.

Robertson se afla la Los Angeles doar de șase luni, unde se mutase după ce a absolvit un masterat în actorie clasică la Londra, când a primit în mod neașteptat rolul vieții sale: Lady Dimitrescu din „Resident Evil Village”, „doamna vampir înaltă” de care fanii au fost extrem de interesați și atrași după ce personajul a fost dezvăluit, la începutul acestui an.

Maggie Robertson: Cred că povestea mea este destul de neobișnuită

Robertson nu este gamer și nu căuta să obțină un rol într-un joc video. În urmă cu doi ani, ea studia ofertele de roluri de pe un site specializat. Aceste site-uri furnizează cel mai adesea descrieri ale rolurilor și trăsăturilor căutate – de exemplu, o persoană foarte înaltă -, nu și ale producțiilor pentru care se face casting. Maggie spune că a fost atrasă de descrierea rolului și, spre surprinderea ei, a fost chemată la o audiție, după ce s-a înscris.

„Mi s-a părut că este o audiție pentru teatru”, a spus Robertson. „Mi-am spus: ‘Oh, grozav, mă simt ca acasă. Știu ce fac’. A fost foarte distractiv”, a povestit aceasta. Au urmat mai multe audiții și teste tratate de Robertson, potrivit acesteia, doar ca o oportunitate distractivă de a face carieră la Hollywood. Câteva luni mai târziu, ea a aflat că a primit rolul, fără să i se spună despre ce producție este vorba.

Robertson: La prima lectură a scenariului „Resident Evil”, se simțea o energie ciudată în aer

„Cred că am auzit chiar pe cineva spunând ceva de genul: ‘Doamne, nu-mi vine să cred că sunt în această franciză, acesta este un vis împlinit’”, a mai povestit aceasta, care, între timp, aflase că era vorba despre un proiect de joc video.

Întoarsă acasă după prima lectură a scenariului, a început să caute pe Google pe baza informațiilor din textul primit și, în cele din urmă, și-a dat seama că a fost distribuită ca personaj central în următorul mare proiect „Resident Evil”.

Citește continuarea în Apropo.ro.

Foto: Twitter/@maggiethebard

CITEȘTE ȘI:

Cât de înaltă este, de fapt, Lady Dimitrescu din Resident Evil: Village? Xbox ne ajută să ne facem o idee

Prețul acestei ediții speciale a jocului Resident Evil: Village depășește 1500€. De ce este atât de scumpă?

Urmărește Go4Games.ro pe Google News