Dezvoltatorul Pokemon Go, aflat într-o situație dificilă, se pregătește să lanseze Monster Hunter Now

Autor: Adrian Popa | 31.07.2023
Dezvoltatorul Pokemon Go, aflat într-o situație dificilă, se pregătește să lanseze Monster Hunter Now

Niantic, compania care a dezvoltat hitul masiv Pokemon Go, s-a străduit de atunci, fără succes, să scoată pe piață un nou titlul popular. Acum, firma se pregătește să lanseze, în parteneriat cu Capcom, jocul video mobil Monster Hunter Now.

Titlul va fi disponibil pa 14 septembrie pe platformele Android și iOS. Cei interesați se pot pre-înregistra pentru a primi anumite bonusuri la debut.

În joc vor putea fi folosite, în luptele cu monștri, arme precum scutul și sabia, sabia lungă, ciocane sau arcuri. Monster Hunter Now va permite și folosirea de „paintball-uri”, cu ajutorul cărora pot fi marcați monștri pentru a fi vânați mai târziu.

După calmarea febrei Pokemon Go, care la un moment dat a depășit pragul de 1 miliard de dolari vânzări anuale, Niantic a avut dificultăți cauzate de reducerea veniturilor.

În iunie, compania a anunțat concedieri, a închis studioul său din Los Angeles și a renunțat la jocurile NBA All-World și Marvel Heroes (aflat în dezvoltare).

Mai multe detalii despre Monster Hunter Now găsiți pe site-ul dedicat.

În clipul video de mai jos găsiți prezentarea detaliată făcută de companie jocului:

În ceea ce privește Pokemon Go, lansat în 2016, titlul se bucură încă de popularitate mare. Potrivit AcrivePlayer, numărul de jucători activi în ultima lună a fost de aproximativ 77,8 milioane. Numărul maxim de jucători activi în 30 de zile a fost de 232 de milioane, în anul de debut.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News